dogasso Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 A jakims szerzej rozumianym tuningiem tez sie zajmujecie? Chodzi mi o turbina K04, intercooler, jakis program...Szczerze to za bardzo sie na tym nie znam:( Kolega zostawial u was pare samochodow glownie diesli i jest bardzo zadowolony. A chyba nawet BMW 320 benzyna tez robil i poleca Was.
Patrox Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 A jakims szerzej rozumianym tuningiem tez sie zajmujecie? Chodzi mi o turbina K04, intercooler, jakis program...Szczerze to za bardzo sie na tym nie znam:( Kolega zostawial u was pare samochodow glownie diesli i jest bardzo zadowolony. A chyba nawet BMW 320 benzyna tez robil i poleca Was. Tak robimy kompleksowo 1,8 turbo.
poziek Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 A jakims szerzej rozumianym tuningiem tez sie zajmujecie? Chodzi mi o turbina K04, intercooler, jakis program...Szczerze to za bardzo sie na tym nie znam:( Kolega zostawial u was pare samochodow glownie diesli i jest bardzo zadowolony. A chyba nawet BMW 320 benzyna tez robil i poleca Was. Tak robimy kompleksowo 1,8 turbo. Jaką turbinę K04 montujecie? Czy zostawiacie seryjny kolektor wydechowy ? Jaka cena k04 u Was? Prosze o PW
gregory Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Ja też poproszę o priv z ceną za K04 :gwizdanie:
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Póki co z telefonu bardzo ładnie i lajtowo -na ośkę wystarczy :tongue4: :tongue4:
_Bartek_ Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Zaznaczę, że naprawdę DynoSoft to pełen profesjonalizm! Polecam każdemu kto się zastanawia którą firmę z Dolnego Śląska wybrać. Inna jazda po tym zabiegu Pozdrawiam[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 09:41_________________________________________________Patryk, wrzuciłbyś wykresiki?[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 17:40_________________________________________________To ja wrzucę... Na 1bar Tylko, że to chyba nie ten, który był na koniec?
gregory Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 1Bar to na pewno na początku, a jakie doładowanie było przy tych 5700Rpm? Ktoś to mówił, że na K03 300Nm się robi Szczerze wątpię.
poziek Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 1Bar to na pewno na początku, a jakie doładowanie było przy tych 5700Rpm? Ktoś to mówił, że na K03 300Nm się robi Szczerze wątpię. Robi się bez problemu
gregory Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 1Bar to na pewno na początku, a jakie doładowanie było przy tych 5700Rpm? Ktoś to mówił, że na K03 300Nm się robi Szczerze wątpię. Robi się bez problemu Ale nie na K03 tylko K03s. lub turbo od BEX. Proszę o słowność. I chodzi tutaj o normalne programy, a nie wyśrubowane do granic ostatniego westchnięcia, czy programy na chłodne dni
poziek Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 1Bar to na pewno na początku, a jakie doładowanie było przy tych 5700Rpm? Ktoś to mówił, że na K03 300Nm się robi Szczerze wątpię. Robi się bez problemu Ale nie na K03 tylko K03s. lub turbo od BEX. Proszę o słowność. I chodzi tutaj o normalne programy, a nie wyśrubowane do granic ostatniego westchnięcia, czy programy na chłodne dni I Rex i ja i Brynia mieliśmy po 300Nm na K03 w AVJ i BFB
gregory Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 1Bar to na pewno na początku, a jakie doładowanie było przy tych 5700Rpm? Ktoś to mówił, że na K03 300Nm się robi Szczerze wątpię. Robi się bez problemu Ale nie na K03 tylko K03s. lub turbo od BEX. Proszę o słowność. I chodzi tutaj o normalne programy, a nie wyśrubowane do granic ostatniego westchnięcia, czy programy na chłodne dni I Rex i ja i Brynia mieliśmy po 300Nm na K03 w AVJ i BFB Oczywiście można podać z dołu więcej jak 1 Bar z K03 wtedy może być, ale jednak na codzień nie ogląda się na wykresach 300Nm na K03 jak powyżej na wykresie. Bo po co robić najpierw na wykresie mont everest a potem od razu szybko opaść.
_Bartek_ Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 po co robić najpierw na wykresie mont everest Jest kolejny wykres, który był poprawiony... Tylko, że dostałem pierwszy z dwóch... Popytam o drugi i wrzucę
gregory Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 po co robić najpierw na wykresie mont everest Jest kolejny wykres, który był poprawiony... Tylko, że dostałem pierwszy z dwóch... Popytam o drugi i wrzucę U ciebie z tego co widziałem to nie ma mont everest, bo masz te standardowe 275NM.
Rekomendowane odpowiedzi