l.e.s.t.e.r Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 1 minutę temu, was002 napisał: w B8 3 strefy? Jak ?
_Andrzej_ Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) 11 godzin temu, afroo. napisał: Gratulacje furki. Mam ogromną prośbę - mógłbyś zmierzyć wymiary samego znaczka S4 na kierownicy jak znajdziesz chwilę czasu? ; ) Dopiero pod koniec czerwca jestem w domu, także trochę problem z tym 12 godzin temu, skrzypul napisał: gratuluje zakupu. Też miesiąc temu kupiłem S4 avant tyle, że białą w panoramie. Klimatronic to nie problem. Części i warsztatów które przełożą nagrzewnice i zamontują 3 strefowy jest dosyć Jakis konkretny warsztat który by mi to ogarnął ? Koledzy, mam jeszcze pytanie, chicalbym sprzedac swoja starsza Audi A4 B6 i nie bardzo wiem gdzie moge wstawic linka. W dziale sprzedaz nie ma opcji "dodaj" . Pomoze ktos? Edytowane 20 Maja 2017 przez _Andrzej_
Kosmita Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 ładna eSa. Ze zdjęc faktycznie wychodzi, że ciut wysoko stoi. Ale nie wiem. Może to kwestia zdjęć. U mnie też dużo zależy od zdjęcia i albo wygląda na koze albo całkiem ładnie. Niech jeździ jak najdłużej. Jak będzie miał okazje zmierz ją RL i wrzuć czasy jakie kręci.
Norbas Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Ładna eSa Z klimą Audi poleciało w uja W eSie powinno to być już w standardzie. Bezawaryjności i frajdy z "przemieszczania się" Co do wystawienia auta w dziale sprzedam to musisz utworzyć temat. Po prawej stronie na górze będziesz miał "dodaj nowy temat". Tak w ogóle aby dodać temat musisz mieć określoną liczbę postów :/ Sprawdź sobie w regulaminie ile potrzeba Co za b6 masz do sprzedania, coś w benie i Q ? Jak tak to Podrzuć linka jak możesz
_Andrzej_ Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 Potrzebuje numer seryjnego grilla czarnego do S4 B8 po lifcie. Chcialbym u siebie wymienic, bo ten nie za bardzo mi sie podoba. Ma ktos moze?
konieko Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Dnia 20.5.2017 o 03:50, _Andrzej_ napisał: Minus auta, -ze ma drobne odpryski na przedniej masce od kamyczkow, nie rzuca sie to w oczy, ale ja o tym wiem i mnie to boli - usterek niestety nie ma skladanych (myslalem ze bedzie miala) - klimatyzacja tylko z jednym pokretlem ( to chyba jednostrefowa tak ? ) - ale to jeszcze przelkne. Ja mam podobny problem z tymi odpryskami. Poprzedni wlasciciel lubowal sie chyba w jezdzie za ciezarowkami bo pelno tego mam na masce i zdezaku. Bedziesz cos z tym robi a moze juz zrobiles? Zastanawiam sie czy mozna to jakos zatuszowac bez malowania calej maski. Edytowane 23 Maja 2017 przez konieko
l.e.s.t.e.r Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 3 godziny temu, konieko napisał: Ja mam podobny problem z tymi odpryskami. Poprzedni wlasciciel lubowal sie chyba w jezdzie za ciezarowkami bo pelno tego mam na masce i zdezaku. Bedziesz cos z tym robi a moze juz zrobiles? Zastanawiam sie czy mozna to jakos zatuszowac bez malowania calej maski. malowanie maski 500zł, nie kombinuj bo wyjdzie badziewnie.
_Andrzej_ Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 Orientuje sie ktos jaki jest numer oryginalnego grilla do S4 B8 ? Chcialem kupic i wymienic na czarny ....
D4NTE Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Piękna eSka , gratulacje zakupu no i bezawaryjności Szkoda tylko, że nie ma nakładek pedałów i podstopnicy aluminiowych ładnie się z nimi prezentuje wnętrze. Dopatrzyłem się jeszcze, że nie masz emblematów na błotnikach V6T.
D4NTE Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) 3 godziny temu, _Andrzej_ napisał: Orientuje sie ktos jaki jest numer oryginalnego grilla do S4 B8 ? Chcialem kupic i wymienic na czarny .... 8K0853651D VMZ http://www.ebay.at/itm/Original-Audi-A4-FL-8K-ab-2012-Kuhlergrill-S4-schwarz-mit-Einparkhilfe-8K0853651-/251292855342?hash=item3a8238ac2e:g:KgMAAOSwY45USDgc Tu masz etkę gdzie wszystko znajdziesz co potrzebujesz: http://pl.realoem.me/Audi/RDW Edytowane 1 Czerwca 2017 przez D4NTE
MaTeo85 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 fajna furka i chyba gdzieś kolega mi już śmignął na mieście...
_Andrzej_ Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 4 minuty temu, MaTeo85 napisał: fajna furka i chyba gdzieś kolega mi już śmignął na mieście... Myślisz .....
_Andrzej_ Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 8 godzin temu, D4NTE napisał: Dopatrzyłem się jeszcze, że nie masz emblematów na błotnikach V6T. Było bez pakietu oznaczeń. Zresztą i tak mi się te V6T nie bardzo podobało. Jak ze stage 2 wróci to w to miejsce wskoczy supercharged i to będzie ładne, z nutką czerwonego i na czarnym tle ... bajka
D4NTE Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Było bez pakietu oznaczeń. Zresztą i tak mi się te V6T nie bardzo podobało. Jak ze stage 2 wróci to w to miejsce wskoczy supercharged i to będzie ładne, z nutką czerwonego i na czarnym tle ... bajka Miałem Ci właśnie pisać, że supercharged by pasowało idealnie Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
_Andrzej_ Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 Chcę to kupić, bo i tak będę chciał malować i sie tak zastanawiam czy nie lipa jakaś, bo na maila nikt mi nie odpisuje, a zasięgu tel nie mam. A nie ma żadnego numeru podanego http://allegro.pl/grill-atrapa-audi-a4-b8-s4-s-line-lift-2011-i6828837649.html
Pat 44 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Nie kupuj tego to podróba zle to będzie leżało,najlepiej pomaluj albo obklej swój ..
_Andrzej_ Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 31 minut temu, Pat 44 napisał: Nie kupuj tego to podróba zle to będzie leżało,najlepiej pomaluj albo obklej swój .. Dzieki za pomoc, wlasnie nie chce zadnego badziewia.. A jak myslicie z ta ? Tez podroba czy raczej uzywany oryginal? http://allegro.pl/audi-s4-a4-b8-8k-lift-grill-atrapa-i6809130405.html Kupilbym najchetniej ta co Sebastian na ebayu pokazal , ale konta tam nie mam i nie mam.
JawoR36 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 10 minut temu, _Andrzej_ napisał: Dzieki za pomoc, wlasnie nie chce zadnego badziewia.. A jak myslicie z ta ? Tez podroba czy raczej uzywany oryginal? http://allegro.pl/audi-s4-a4-b8-8k-lift-grill-atrapa-i6809130405.html Kupilbym najchetniej ta co Sebastian na ebayu pokazal , ale konta tam nie mam i nie mam. Zadzwoń, zapytaj.
Rekomendowane odpowiedzi