Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 1.8T Silver#Black #S4 Body #RS4 #Pompei S5 #Static #MaxtonDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, H4mm3R napisał:

312/255

Aha.. no w sumie miałem takie:decayed:

Opublikowano

Jaką folią oklejałeś halogeny ?

Opublikowano

ja? ja nic auto kupione zaledwie tydzien temu dopiero modzenie sie zacznie a mam juz pewne plany i cos mi sie wydaje ze bede miec do roboty przednia zawieche wymiana wachaczy bo gumy w pewnych miejscach nie wygladaja za ciekawie i mam wrazenie ze z 1 wychodzi sruba wiec pewnie oberwane zaraz lukne po ile chodzi lemforder tak ta firma a wiecie dlaczego? poniewaz produkuje bardzo dobre jakosciowo elementy zawieszenia i wiele osob je chwali ale cos mi sie wydaje ze kieszen moze zabolec ale porzadna zawiecha w tym aucie mile widziana,ogladalem tylnia czesc i powiem ze nie wyglada to zle ale dokladniej dowiem sie na skp czy sa jakies luzy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Przy samochodzie za dużo się nie dzieje ostatnio, jakieś obrysy usa dołożone, puszki końcowe  w końcu założone na auto, na pojedyncze końcówki bo 4 robią się strasznie oklepane i kilka innych dupereli o których pewnie zapomniałem 

Zaczynam ogarniać temat dobrego lakiernika, bo mój lakiernik zamiast poprawić to zrąbał wszystko co się da i auto jest całe do ponownego lakierowania. Miejscami zaciekami, na zderzakach lakier odchodzi itp. 

Zastanawiam się czy zostać tym razem przy srebrnym czy nie iść w jakiś misano red, sepang blue czy coś innego, bo co widzę srebrne to robią się klony ? oczywiście od razu z komorą jak inny kolor;)

Dodatkowo planuje od razu po wylakierowaniu  auta zeswapować na 2.7bit z quattro od razu;)

Dwa jakieś tam zdjęcia, bo obecnie nie ma mnie w PL i nie na jak fotek porobić gruza

Ef1KrKh.jpg

ZrcSTIN.jpg

Opublikowano

Dobrze wygląda :kox:   Srebrny jest za***isty a szczególnie z czarnymi dodatkami :kox:   nic dziwnego, że wzorują się i powstają podobne auta ;) 

Opublikowano

Ładna niunia, obrysy jeszcze podświetlane zrób, no i plan na 2.7 bit zacny, trzymam kciuki ? 

Opublikowano

Lampy z tyłu z a6 czy coś gotowego? W poprzednich postaw nie widzę informacji na ich temat.

Opublikowano
  • Autor
18 godzin temu, Norbas napisał:

Dobrze wygląda :kox:   Srebrny jest za***isty a szczególnie z czarnymi dodatkami :kox:   nic dziwnego, że wzorują się i powstają podobne auta ;) 

Czerwony czy tam inne też super wyglądają z czarnymi dodatkami i co najważniejsze rzucają się w oczy i nie są tak oklepane jak srebrny ;) pomyśli się jeszcze czy może nie zrobić nawet dtm'a w avancie ? 

33 minuty temu, karol1981 napisał:

Ładna niunia, obrysy jeszcze podświetlane zrób, no i plan na 2.7 bit zacny, trzymam kciuki ? 

Ładna będzie jak się poprawi ją lakierniczo ? już od początku są podświetlane, bo same odblaski nudne są ? dzięki 

29 minut temu, MarcinL napisał:

Lampy z tyłu z a6 czy coś gotowego? W poprzednich postaw nie widzę informacji na ich temat.

To są depo po małych przeróbkach na wzór ledów z c6

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Temat swapu trochę się przeciągnie w czasie jak to bywa z wydatkami :D 

Więc zrobiłem chipa na ten czas w 1.8t z wgranymi pop&bans i twardą odciną, a w serii ten samochód nie jedzie i idzie dostać zajoba

Dołożyłem specjalnie większe wtryski od saaba, smic od 2.0tfsi i od razu nowe świece żeby to hulało ;) 

Zawsze mogło być lepiej, ale turbo ogranicza, a nie chcę się bawić w koszta skoro i tak ma być swap... 

link do filmiku z autem jak chodzi 

wThMApS.png

Wracając do tematu obrysów w aucie to jednak będą zaspawane, bo za kolorowo mi się zrobiło z przodu i znudziły mi się:nabijasie::facepalm:

Zbroję się w nowe puzzle do auta jak nowe błotniki z aso które teraz leżą i czekają oraz klapa usa którą udało mi się wyrwać :D 

PS: fotki nie były robione z myślą o wstawianie na forum, więc takie a nie inne 

ekUqW9u.jpg

Fotele rs4 zostały założone już jakiś czas temu z wszystkimi bajerami, a @blade13 ogarnął je od strony kosmetycznej :lol1:

Do środka wpadł komplet ledów od promotorsów ;) 

Zapomniałbym, że są 4x elektryczne szyby i bose :D 

I6BBgiy.jpg

To chyba na tyle obecnie

Edytowane przez niwet

Opublikowano

Kurła sporo bajerków wpadło:slina:

Pięknie:brawo:

Opublikowano

co to za końcówki wydechu ? 

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, Adam87 napisał:

Kurła sporo bajerków wpadło:slina:

Pięknie:brawo:

Nie przesadzajmy bo dla mnie mało ;) 

2 godziny temu, soul87 napisał:

co to za końcówki wydechu ? 

Buzzer 101 lub 102mm, teraz nie wiem

Opublikowano

haha przeglądając fb kojarzyłem tą rejkę i wygląd ałdi...i masz ci placek :decayed:

u siebie muszę zamontować wydech i też lecieć na "dostrojenie" z giftami pif paf i sratatata

fajne zbrojenia...ale poszedłbyś w 4-łapy chyba że to razem ze "swapem"?

doczytałem haha aleee gaaaafaaaa

Edytowane przez _małyTM_
ups

Opublikowano

Pięknie , moja klapa US z allegro :(  ,skoro obrysy chcesz zaspawać to po uj ci klapa US :D  dawaj ją do mnie ,

Też ostatnio wpadły u mnie ledy od Promotora ,ale te żarówki do lampki na tył są za długie i nie świeca w całości przez plastik tylko nad podsufitkę .

Opublikowano

A powiedz mi,ty masz malowane listwy z chromu na czerń?? Bo zastanawiam się czy jak pomaluje chromy w czerń to czy lakier nie będzie odchodził i tak pytam :D

Opublikowano

Wszystko jest, ale gdzie czarny sufit? Bo czarna klapa juz jest :P

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, karol1981 napisał:

Pięknie , moja klapa US z allegro :(  ,skoro obrysy chcesz zaspawać to po uj ci klapa US :D  dawaj ją do mnie ,

Też ostatnio wpadły u mnie ledy od Promotora ,ale te żarówki do lampki na tył są za długie i nie świeca w całości przez plastik tylko nad podsufitkę .

Jedną już mi zakosił gościu w zeszłym roku i to z mojego miasta gdzie wcześniej miałem tamtą zaklepane :D 

Czysty przypadek z tą klapą szczerze... myślę sobie, a zobaczę klapy us do avanta na allegro czy są i świeżo co dodana aukcja :lol1:

Szczerze? jednak nie będę spawał, bo wpadnie nowy zderzak nie sline'owy  który wczoraj wyrwałem, więc jak wpadnie to pokażę co :wub:

Te na tyle od pasażerów? Według mnie trochę słabo właśnie świecą te na tyle, ale reszta bajlando o wiele lepiej niż ori

4 godziny temu, Aligatorek96 napisał:

A powiedz mi,ty masz malowane listwy z chromu na czerń?? Bo zastanawiam się czy jak pomaluje chromy w czerń to czy lakier nie będzie odchodził i tak pytam :D

Kiedyś pisałem że oklejone prócz grilla 

4 godziny temu, muunv napisał:

Wszystko jest, ale gdzie czarny sufit? Bo czarna klapa juz jest :P

Wszystko w swoim czasie, a zastanawiam się nad alcantarą lub ori ciemną ;) Podsufitkę zawsze idzie wyrwać, ale już gorzej jeśli chodzi o stan 

Klapa i tak będzie w innym kolorze :dance:

Opublikowano

Dtm? ??? Tak te w lampce od pasażerów, reszta jak najbardziej oki

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, karol1981 napisał:

Dtm? ??? Tak te w lampce od pasażerów, reszta jak najbardziej oki

Zobaczymy jak dojdzie :whistling::lol1:

Czyli te same odczucia mamy, ale mimo to zadowolony jestem 

Opublikowano
  • Autor

W tym miesiącu już nie miałem niczego kupować, ale od dawna się rozglądałem za zderzakami dtm'a, które jak są mają absurdalne ceny lub zwyczajnie w świecie nigdzie nie są dostępne 

Głównie zależało mi na tylnym zderzaku, ale postawiłem na komplet i zawsze będzie się fajnie wyróżniać dtm'em w avancie :D 

Trochę customu dojdzie m.in grill, halogeny i tylny zderzak rzecz jasna ;) 

Jeżeli ktoś chciałby zamienić zwykły grill na ten od dtm'a za małą dopłatą to zapraszam, bo szkoda będzie go ciąć później skoro jest ładniejszy od zwykłego, a ja potrzebuje głównie ramkę z niego :) 

W oko rzucił mi się dyfuzor i po zmierzeniu otworów w dtm'ie są one większe niż w dyfuzorze sline'owym, więc prawdopodobnie będą jeszcze większe lufki :lol1:

@karol1981  Trafiłeś z dtm'em :) 

K8ib1qR.jpg

r7pduWp.jpg