harylog Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam. Mam mały problem. Mianowicie chcę kupić świece żarowe u znajomego w hurtowni moto, ale mówi mi że ma 2 rodzaje (oczywiście biorę pod uwagę Beru albo NGK) większe i mniejsze. Chodzi głownie o różnicę rozmiaru jakim kluczem dokręca się świecę. Ma do wyboru 10 lub 12. Nie sądziłem, że może być taki problem, a sam nie mam pojęcia jakie świece będą pasować. Większość tematów jest dla AFN, mimo że to bliźniacze silniki, ale wolę się upewnić jakie świece mam kupić. Aha, niestety ale kolega nie ma możliwości sprawdzenia po numerze VIN, dlatego podałem mu takie dane: A4 XII 99r 1,9TDi AVG 110KM Jeśli ktoś może pomóc to z góry dziękuję bo sprawa jest dość pilna, gdyż zamówienie muszę złożyć jak najszybciej. Pozdrawiam Tomek[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 15:58_________________________________________________Może chociaż ma ktoś pudełko po świecach (Beru lub NGK) i może mi spisać jakie miały oznaczenia?[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 16:23_________________________________________________Dobra wszystko jasne. Klucz 10. http://ngkntk.pl/index.php?id=1319&pd=1320&t=pkwgluehkerzen&lmf=AUDI&h=AUDI&m=A+4
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Wzorowy temat !! 1) PYTANIE 2) SUGESTIA 3) ODPOWIEDŹ NA ZADANE PYTANIE Dla potomności -> Tak powinno się zacząć zanim napisze się post harylog w przyszłości masz mój głos !!
Rekomendowane odpowiedzi