fayera Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 witam wszystkich. :hi:na wstępie zaznacze prosbę do moderatorów aby nie usuwali tego wątku,przynajmniej do chwili aż ktoś się ze mną skontaktuje w sprawie pomocy.mam pytanie do tych ktorzy montowali u siebie w a4b6 fis+tempomat.nie mam vag-a,a mieszkam w takim zadupiu,że nie mam co liczyć na tutejszy montaż.wczoraj byłem w warsztacie,gostek ma vag-a,ale po krótkiej rozmowie doszlem do wniosku,że nie ma o tym zielonego pojęcia.mam prośbę do osób z północnego mazowsza,jeżeli ktoś montował to proszę o kontakt.podskoczyłbym i byśmy pokombinowali.ostatecznie z warszawy.wiem,że zaraz ktoś odpisze,że takie coś najlepiej byłoby załatwić na spocie,ale póki co nie mam na razie czasu(rodzina,praca i zawsze coś )napewno kiedyś się wybiorę,bo jest to moralnym obowiązkiem każdego posiadacza a4 :ale dopiero gdzieś wczesnym latem.sory za marudzenie,jeszcze raz prośba do moderatorów o wstrzymanie się z blokadą tematu. :stop:pozdrawiam wszystkich.
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Jesli się obawiasz spraw związanych z vag-comem, to możesz zrobić tak, że powrzucasz wszystkie graty do środka, a jak znajdziesz czas to wtedy podjechać na spota, myślę że ktoś wtedy zakoduje. Ale jeśli obawiasz się w ogóle roboty i liczysz, że ktoś to zrobi za Ciebie, to już wtedy gorzej, bo trochę czasu na to trzeba mieć. Masz z jakieś 40-50km do Płońska, kolega Flyer może by i pomógł, prawie już pomógł komuś zmienić gałkę biegów. :gwizdanie: Sorry Michałku, ale nie mogłem się powstrzymać, sądziłem że to będzie zabawne... No.. dla mnie jest
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 prawie już pomógł komuś zmienić gałkę biegów :kox:
Hołk Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Przyjedz do mnie to zrobię Ci to bez problemu. Masz do mnie 15km jeśli to ten karniszyn koło radzanowa, jak coś odezwij się na gg.
fayera Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 oki zaraz pogadamy. [br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 19:15_________________________________________________ witam wszystkich. :hi:na wstępie zaznacze prosbę do moderatorów aby nie usuwali tego wątku,przynajmniej do chwili aż ktoś się ze mną skontaktuje w sprawie pomocy.mam pytanie do tych ktorzy montowali u siebie w a4b6 fis+tempomat.nie mam vag-a,a mieszkam w takim zadupiu,że nie mam co liczyć na tutejszy montaż.wczoraj byłem w warsztacie,gostek ma vag-a,ale po krótkiej rozmowie doszlem do wniosku,że nie ma o tym zielonego pojęcia.mam prośbę do osób z północnego mazowsza,jeżeli ktoś montował to proszę o kontakt.podskoczyłbym i byśmy pokombinowali.ostatecznie z warszawy.wiem,że zaraz ktoś odpisze,że takie coś najlepiej byłoby załatwić na spocie,ale póki co nie mam na razie czasu(rodzina,praca i zawsze coś )napewno kiedyś się wybiorę,bo jest to moralnym obowiązkiem każdego posiadacza a4 :ale dopiero gdzieś wczesnym latem.sory za marudzenie,jeszcze raz prośba do moderatorów o wstrzymanie się z blokadą tematu. :stop:pozdrawiam wszystkich. dzieki koledzy za wstrzymanie.spyknąłem się już z kolegą mieszkającym niedaleko,więc chyba sobie poradzimy.temacik można już close.
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 jeśli można prosić, zróbcie zdjęcia - doda się do tematu miro_x w warsztacie...
fayera Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 8EO953549L.czy po takim nr.modułu dojść czy do sedana czy do kombi jest.co trzeba jeszcze sprawdzic.gościu do którego tel.nie jest pewien czy to do sedana czy avanta. http://moto.allegro.pl/item527378254_manetka_kombi_przelaczniki_do_audi_a4_2001_200.html[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 20:46_________________________________________________ 8EO953549L.czy po takim nr.modułu dojść czy do sedana czy do kombi jest.co trzeba jeszcze sprawdzic.gościu do którego tel.nie jest pewien czy to do sedana czy avanta. http://moto.allegro.pl/item527378254_manetka_kombi_przelaczniki_do_audi_a4_2001_200.html sory chłopaki przykręciłem się jak młod :wallbash: :wallbash:y,chyba za dużo tego oglądania manetek.oczywiście to jest ta strona.http://moto.allegro.pl/item519948402_audi_a4_o1o5_na_tempomat.html[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 20:55_________________________________________________w koncu gościu zadzwonił i podał te numery.proszę tylko o potwierdzenie czy będzie pasowało do avanta. manetka fis 8EO 953 503C tempomat 8EO 953 521D moduł 8EO 953 549L z góry dzięki za pomoc i wyrozumiałoś.
Rekomendowane odpowiedzi