waldi198 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 no tarcze raczej są w dobrym stanie! to masz szukać bez czujników?
Dev Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 tak bez czujników klocek z czujnikiem ma troche inne mocowanie które wchodzi w tłoczek tłoczek tez jest inny, pisałem juz na ten temat na forum coś jeszcze chcesz wiedzieć ?
waldi198 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 może znasz jakis sklep internetowy w którym dostane takie klocki w przystępnej cenie :>
Dev Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 może Ci je jeszcze wymienic ????? :polew: :polew: poszukaj na Alledrogo, oznaczenie Ci juz podałem
waldi198 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 ok dzieki[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 18:57_________________________________________________jeszcze raz się spytam dla pewności bo dzisiaj zamawiam klocki te będą dobre http://moto.allegro.pl/item1015764500_klocki_hamulcowe_vw_audi_seat_skoda_opel_ford_trw.html
agata97ws Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Witam jakie sa najlepsze: klocki przód ATE, Textar, Lucas TRW do tej pory miałam Ferodo ale starczają mi na krótko
soolek Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Witam jakie sa najlepsze: klocki przód ATE, Textar, Lucas TRW do tej pory miałam Ferodo ale starczają mi na krótko Dlatego, że są dobre, to starczają na krótko. Napewno nie zmieniaj na ATE, bo odczujesz pogorszenie w hamowaniu.
Dev Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 jak Ci mało zwykłe Ferodo Premier, zapodaj FDSP :good: :good: no chyba że jezdzisz na Ferodo Target tudzież SL :polew: :polew:
agata97ws Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 jak Ci mało zwykłe Ferodo Premier, zapodaj FDSP :good: :good: no chyba że jezdzisz na Ferodo Target tudzież SL :polew: :polew: jeżdżę na Ferodo Premier nie Target a starczają mi ledwo na 15 tys. dlatego pytałam o jakieś lepsze teraz zamówiłam od TOM77 na próbę ATE zobaczę jak one długo mi wytrzymają
Dev Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 jakie masz hamulce skoro klocków starczy Ci na 15tkm ????? :mysli: :mysli:
endriuu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Mechanior ostatnio przy wymianie wahacza wymienil mi klocki z przodu - stwierdził, ze juz sie nadawaly do wymiany. Mialem Lucasa - zmienil na Raicamy. Powiem, ze hamuja bardzo dobrze, nie piszcza i po sprawdzeniu mają dobre opinie na necie. a koszt 70 PLN za komplet...
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 te raicam-y to takie klocki... z biedronki ;( ;( ;( ;(
endriuu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 te raicam-y to takie klocki... z biedronki ;( ;( ;( ;( skad ja czułem, ze taki komentarz bedzie. Tez myslałem, ze to biedronka. poszperałem i okazuje sie, ze nie: http://www.raicam.it/index.php?view=azienda Mowie: na forach maja bardzo dobre opinie. tu np sa w drugiej lidze razem z QH, Optimal, NK, Delphi http://www.motofakty.pl/artykul/oryginal_czy_podrobka.html
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 nawet ich nie zakładam jedno mocniejsze hamowanie i dym :confused4:
endriuu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 nie wiem - może sie pocieszam. zalozyl i juz nic nie zorbie. mowił tylko, ze nie ma zadnych reklamacji na nie i dlatego je zakłada. a zdarzało się, że Lucasy reklamowali bo piszczały.
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 zdarzało się, że Lucasy reklamowali bo piszczały. jak piszcza znaczy hamują :> :> :> :> :> mi piszczenie nie przeszkadza a jezdzę na FDSP
kwiatek6901 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zakupiłem klocki A.B.S (All Brake System) razem z tarczami.Oczywiście też tego producenta i jeżdzę ok roku.do tej pory wszystko OK.nie pamiętam dokładnie ile za komplet dałem ale stosunkowo nie dużo (może ok 230-250)najważniejsze że z hamowaniem nie ma żadnych problemów.nie piszczą i są skuteczne
agata97ws Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 czeka mnie znowu wymiana klocków tym razem z tarczami Jak myślicie czy klocki i tarcze ATE będą dobre bo przyznam się że klocki już przerabiałam i Ferodo i ATE ale tarcze kupuję pierwszy raz. Może inne zestawienie? dzięki i pozdrawiam
Dev Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ferodo & ferodo :good: :good: jakie masz tarcze na przodzie ?
Rekomendowane odpowiedzi