Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AVF, Q, Avant] Czarne wozidło. BBS 17. Na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, trepek napisał:

@MaTeo85

Z Olkusza do Gdańska kawałek jest ? Tylko o jakim Ty towarze piszesz? :D

Hehe miałem na myśli części do auta :)

Opublikowano
  • Autor

Po kilku chwilach grozy, wnerwie itp finalnie wszystko dziala lacznie z mf :)

F5A01A7B-C3CC-4C9E-9C79-A9C1DC41D390.jpeg

Opublikowano
W dniu 14.03.2019 o 20:04, trepek napisał:

Meżczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna ale jak kończy! :D

Oby nie za szybko...

Opublikowano

No a nie opisaleś jak wrażenia, jak jakość dźwięku itd :P jest zmiana co do concerta ? :P

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, kamil-vag napisał:

No a nie opisaleś jak wrażenia, jak jakość dźwięku itd :P jest zmiana co do concerta ? :P

Za krótko wczoraj trwał odsłuch ? Bo problemy z przejściówką ogarnąłem grubo po 21:00.

Dźwięk jest trochę inny, wyraźniejszy środek. Trzeba dać mi trochę czasu. Ale jest dobrze, radio zakodowane pod Bose.

Ważne, że MF działa jak należy, laser płyty czyta itp :D

Opublikowano
  • Autor

Popielniczka 2din oraz tylna popielniczka obklejone przez @trepkowa. Przycisk esp przeniesiony. Brakuje jeszcze zmieniarki w schowku :)9AB4B0A1-E0D4-48E3-8B20-868E74C15AA0.jpeg CBB96817-692B-464E-9045-34B4113DFB5A.jpeg 9BC218FB-2CFC-4A47-97A1-BD620E7E9EC3.jpeg F95C3E1A-86A4-4ACA-9440-502968C56038.jpeg

Opublikowano

Do mnie jakoś ten mod z dwoma kubkami nie przemawia, do tego pewnie problem z obsługą manetki ? ? ? 

Dekory, pełna profeska ^^

Opublikowano
  • Autor

Z jaka obsluga manetki? W a2 mam dwa cupholdery i niezrozumialym dla mnie bylo ze w b6 jest tylko jeden ;)

Opublikowano
2 minuty temu, kamil-vag napisał:

Do mnie jakoś ten mod z dwoma kubkami nie przemawia, do tego pewnie problem z obsługą manetki ? ? ? 

Dekory, pełna profeska ^^

Manetki? :co:

Opublikowano
2 minuty temu, trepkowa napisał:

Manetki:co:

Nom, przełącznik wycieraczek, fis... potocznie zwany manetką ^^ ja mam wielkie łapska to jakoś nie wyobrażam sobie tego kubka przy manetce...

Opublikowano
  • Autor
Teraz, kamil-vag napisał:

Nom, przełącznik wycieraczek, fis... potocznie zwany manetką ^^ ja mam wielkie łapska to jakoś nie wyobrażam sobie tego kubka przy manetce...

Az pojde i sprawdze!

Opublikowano

Nie widziałem tego fizycznie, ale jak wysunę wizytownik to już jakoś tak dziwnie, a kubek jeszcze więcej miejsca zajmuje...

Opublikowano
2 minuty temu, kamil-vag napisał:

manetkę paluchami trącasz a nie cala dłonią tylko aerobik dla chłopaka zrobiłeś ? 

Opublikowano
3 minuty temu, Frond Side napisał:

tylko aerobik dla chłopaka zrobiłeś ? 

Pogoda ładna, można korzystać ze świeżego powietrza hehe, no i zawsze to kilka minut podziwu dla swojego Audi ^^ 

No ale mówcie co chcecie, dla mnie to zawsze jakiś ograniczony ruch jak się to wysunie i wsadzi kubek czy mały napój :P

Kto co lubi ;)

Edytowane przez kamil-vag

Opublikowano

gorzej jak wróci za kilka godzin bo jeszcze sie przejechać trzeba i jak się przed zona wytłumaczy:kwiatek: :laughing2:

Opublikowano
  • Autor

@kamil-vag

Nie jest tak zle, miejsca prawie na 3 palce ;) chyba ze bokserem jestes i siegasz do manetki poprzez prawy sierpowy :D no a skoro juz piwo z lodowki wyjalem to Wasze zdrowie!

3AB3B368-8043-4C79-A695-3396F1E8AA08.jpeg

9AC19B63-BC0A-463C-A241-9F7F94DC48A2.jpeg

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Frond Side napisał:

gorzej jak wróci za kilka godzin bo jeszcze sie przejechać trzeba i jak się przed zona wytłumaczy:kwiatek: :laughing2:

Ci... bo @trepkowa czyta :D ale zona nigdy czekolady nie odmawia, szczegolnie z calymi orzechami :D

Edytowane przez trepek

Opublikowano

No dobra jest MF to się obejdzie, ale jakby przyszło pogrzebać przy radiu to już nie jest za wygodnie :P

Zdrówko ;)

Opublikowano

On tylko piwo w tym miejscu trzyma jak biorą napój to używają tych miejsc w drzwiach schowków to pomyśl co się w wtedy dzieje  :blowup:

7 minut temu, trepek napisał:

Ci... bo @trepkowa czyta :D ale zona nigdy czekolady nie odmawia, szczegolnie z calymi orzechami :D

masz zdjęcia na alibi to nie jest źle :afro: 

Edytowane przez Frond Side

Opublikowano

Dekory oklejone zawodowo :) jak będę u siebie zmieniał na 2din to piszecie się na oklejenie za jakieś $$$?

Bo niestety ale mojego drewna w popiołce 2din nie ustrzelę.