Mordeliuss Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witajcie, Jako że juz kilka razy kupowałem coś do auta u siebie w mieście i zacząłem się bawić w mały detailing auta. Chciałbym was zapytać gdzie najkorzystniej kupować w internecie kosmetyki samochodowe?? Kilka razy w miesiącu robiłem już zakupy i wiem że na pewno przepłacam, dlatego prosze was o radę
Enrique Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Osobiście zaopatruje się u nich http://www.motochemia.pl/ , fajny asortyment, kosmetyki wyższej klasy też mają, ceny bardzo dobre. Z tego co się orientuje chyba wysyłke również prowadzą, ale nie wiem bo zawsze kupuje stacjonarnie
TOM3K Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Masz pełno sklepów. Shiningcar.pl , pielegnowacauto.pl , showcarshine.pl Ja osobiście kupuje w Shiningcar.pl jeden z większych sklepów , jak dla bardzo duży wybór. Zdarza się , że braki które są w SG uzupełniam u Pawła z MXNOWICKI . Też mogę polecić bo jak czegoś brakuje to najpierw dzwoni i pyta. Ostatnio brakło im pasty , odlał od siebie w sumie dwa razy więcej i gratiski są przeważnie. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez TOM3K
Mordeliuss Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Noo wlasnie mi zalezy na jakis gratisach typu jakas probka pasty czy dressingu. Chodzi o prxetestowanie jak najwiekszej liczby zeby dobrac cos pod sieboe. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Mordeliuss A
FroS-t Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Bardzo fajna i szybka obsługa w DeepGloss.pl i DetailingShop.pl
a4.fan Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) Dorzucam do stawki sklep https://www.shine4car.pl/ Mają duży asortyment, konkurencyjne ceny i gratisy i program lojalnościowy i darmową wysyłkę. Często mają przeceny produktów. Fajne jest to, że bardzo szybko wysyłają kosmetyki. Edytowane 14 Września 2017 przez a4.fan
zyla Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Waxitcar.pl likwidują sklep i są wyprzedaże,ale najlepiej pisać do nich na fb,albo email co jeszcze zostałoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi