gkarol Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 witam mam problem od nie dawna pojawiła się jakaś usterka w moim aucie, i za waszym pośrednictwem chciałbym ją zdiagnozować. pierwszy problem pojawił się gdy auto było zaparkowane pod wysoką górą. po nocy postoju nie można było go odpalić ( pół zbiornika paliwa ) odpalił za pomocą plaka. Drugi problem gdy auto stoi w normalnej pozycji po odpaleniu nie równo pracuje i jak się wyjeżdża z garażu i przełoży się na R (skrzynia automatyczna multitronic) to bardzo trzęsie silnikiem jakby brakowało mu mocy, pózniej gdy się przegazuje silnik pracuje normalnie. Proszę o pomoc jakie mogą być usterki przy odpaleniu auta z nie równymi obrotami silnika a na obrotomierzu nie widać dużych skoków wskazówki. ( audi a4 b7 2,0 TDI 140 KM BPW)
gkarol Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 A pokaże błąd komputer jak w samochodzie Service OK?
michcio1985 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 PokażeWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
gkarol Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 Bylem na komputerze był błąd Wypadanie zapłonu na pierwszym cylindrze ( nie regularne) co to może oznaczać?. Błąd został usunięty. mógł złapać błąd jak samochód stał pod górę i się zapowietrzył i go odpaliłem z plaka?
Rekomendowane odpowiedzi