Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF/AWX] Walka z korekcjami ciąg dalszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega czachapll ma ten wtrysk ode mnie ;) U mnie korekcje miał wzorowe, ale oznaczenie BA i siedział w BKE z trzema innymi wtryskami BD. 

Panowie z Fabryki Mocy stwierdzili, że przez niego są bujnięcia silnikiem, więc wymieniłem na BD.

Opublikowano

Pytanie jak był przetrzymywany... Można się było przed montażem pokusić o myjkę ultradźwiękową w celu usunięcia nalotów, tlenków itd...

Opublikowano

Leżał z olejem i paliwem, tak jak go wyciągnęli 21 kwietnia, także nie sądzę żeby zardzewiał ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Chwile temu napisałem pismo z reklamacją i oczywiście go nie przyjęli. Teraz mam czekać na telefon od rzecznika bo dał sprawę dalej.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Nic z reklamacji nie wyszło ale odważyłem się dać pd do sprawdzenia w innej firmie i okazało się, że 1 z nich ciął dawkę i był rozregulowany. Taka przestroga dla forumowiczów przed Pawlik Bosch Stalowa Wola...

Opublikowano

To są właśnie te regeneracje... zaczyna się od najprostszych rzeczy, wymiana o-ringów, można pojeździć na oleju 2T itd... regeneracja to ostateczność i w dodatku jak pompka ma już powyżej tych 1,5 mg odchyłki to i tak korzystniej wyjdzie kupić używkę z pewnych rąk (a nie najtańszą na alle czy olx)

Opublikowano
12 godzin temu, czachapll napisał:

Nic z reklamacji nie wyszło ale odważyłem się dać pd do sprawdzenia w innej firmie i okazało się, że 1 z nich ciął dawkę i był rozregulowany. Taka przestroga dla forumowiczów przed Pawlik Bosch Stalowa Wola...

Bez komentarza ..... ( patałachy jedne ) :tongue4::hi:

A tak ogólnie , ludziska , trochę rozsądku potrzeba ...

Piszemy tutaj o autach które mają od 10 do 18 latek, żadna ekonomia nie jest w stanie uzasadnić robienia takich rzeczy jak regeneracja pompek i to za takie pieniądze, a co dopiero jeszcze u ludzi którzy serwis Boscha mają tylko w nazwie :glupek2: a ich praca polega tylko na dojeniu kasy od nieświadomych klientów ....:facepalm:

Edytowane przez piotrsob1