Michal_ST Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 Czy macie jakieś pomysły na modyfikacje mojego wozidła??
kamelus_ Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Zainwestuj w odświeżenie skór, pomaluj umęczone elementy nadwozia, jak np. tylny zderzak i ogólnie odśwież lakier i doczyść auto, wymień tylną wycieraczkę zanim zgnije do reszty, załóż normalne lusterka, wywal znaczek quattro albo dołóż napęd a efekt bedzie lepszy niż nie jeden mod. Ewentualnie jakiś zawiasik w dół bym widział. Edytowane 17 Listopada 2017 przez kamelus_
Michal_ST Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 Wycieraczkę odchwaściłem to znaczy odmalowałem choć może z jakiegoś nowszego Audi zaadaptował. Co do skór tylko wiosna nastanie to wymontuje i będę odświeżał. Co do lusterek dla nie których jak w czołgu wyglądają ale widoczność na duży plus. Zderzak tył jak się coś trafi z pdc w kolorze Przedni zderzak pójdzie do spawania bo ciężki temat z LZ4V w dobrym stanie.Niżej narazie nie będzię bo kasa leci w mechanikę.
Michal_ST Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Opublikowano 22 Listopada 2017 Zamówione kapcie na zimę w rozmiarze 225/45/17Nordex WinterSafe 225/45/17 94V XL Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Michal_ST Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Setup zimowy na aucie na dotychczasowych felgach. Pozostaje szukać felg do letnich kapci by nie leżały puste w środku Ps. Marzą mi się jakieś Japan Racing bronze matt ale pewnie finanse nie pozwolą ;( 1
Michal_ST Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Przejechałem na oponach ponad 700km i powiem tak auto prowadzi się pewnie nic nie ściąga przy hamowaniu żadnych problemów. Za cenę którą zapłaciłem za te ogumienie to warto
Michal_ST Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Opublikowano 27 Lutego 2018 Auto sprzedane :/Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi