Pucek Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, po 4 letniej przygodzie z B7 3.0TDI postanowiłem pójść dalej w A4 i wpadła szara B8ka z 3.0TDI pod maską w Avancie z uwagi na powiększającą się rodzinę Zacznijmy od początku, najpierw było B5 a potem czarne B7 które sprzedało się w 3 dni i zostało w klubie Edytuj Oto nowa zabawka, miało być białe w black pakiecie z podwójnym S linem ale nie było nic fajnego, u nas same trupy a w DE worek pieniędzy, wpadł więc szarak, po czarnym aucie duża zmiana bo od razu po myciu nie widać brudu i wygląda całkiem fajnie chociaż szkoda że nie daytona gray Krótki opis: B8 3.0 TDI quattro avant, 11.2010r, 262 000km przelotu, serwis do końca, Włoszka - środek jak nowy ale lakier tak zapuszczony że dokładne mycie zajęło mi 3 dni Wyposażenie: -Zewnętrzny S line -Panorama dach -bixenon + led -fotochromatyczne, składane i podgrzewane lusterka -asystent parkowania tył -chrom relingi i ramki drzwi -MMI 3g -lane assist -side assist -4x el. szyby -kierownica multifunkcyjna -servotronik -pakiet oświetlenie -pakiet schowek -bluetooth -czujnik deszczu i zmierzchu + to co występuje w serii. Plany na 2017: - felgi 20'' -eibach pro kit + amorki 1BE/1BV -przyciemnienie szyb -inne końcówki wydechu -ramki szyb + relingi czarne -czarny grill -podświetlenie tablicy led -brak oznaczeń na tylnej klapie -hamulce S4 -program -aktualizacja map + PL język + uruchomienie dodatkowych funkcji w MMI (Dzięki Hammer) -fotele pół skóry kubełkowe i podgrzewane -kierownica polift ze ściętym dołem -gałka zmiany biegów S line -pedały i podstopnica rs4 -podsufitka czarna + jakieś drobne modyfikacje wnętrza Plany na 2018 ? polift lub zmiana auta na polifta Edytowane 25 Marca 2019 przez Pucek
pksmlody Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Poprzedniczki bardzo zadbane, ta na pewno będzie w jeszcze lepszej kondycji Dobrze się prezentuje, silnik zacny, nic tylko serwisować i tłuc kilometry. Oczywiście dokładać ile się da Pokaż jeszcze środek!
Pucek Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 Dzięki za dobre słowo, środek to golas, rozglądam się właśnie za fotelami w pół skórze i kierownicą poliftową ze ściętym dołem.
Seikokilla Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Gratki zakupu. Nie taki znów golas ,zewnętrzny S jest przynajmniej będziesz miał co robić
marcin_o23 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Bardzo ładna B8, fajny kolorek, dobra zmiana
Gibons Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Piękna sztuka. Ja z chęcią bym taki kolorek przygarnął. Mi się znowu czarna trafiła hehe Nie taki golas z niej, ale pole do modzenia też jest w PL kupiłeś ? czy ściągałeś z Italii ?
Pucek Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 Auto wzięte od handlarza który przytargał ją z Włoch na handel:)Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
horny devil Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 A polo ukradkiem zza winkla zazdrośnie zagląda Fajne to masz. Jeszcze fajna rolka do tego i będzie kox
krystian3769 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Fajne wozidełko z konkretną motorownią
stanley Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Najważniejsze, żeby technicznie było ok Resztę się dołoży
pajda Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Gratki wozu! Jak to mówią dobra baza do modów [emoji6]
turzol Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Fajna sztuka. Z rozrzadem będziesz działać? Ja już miesiąc szukam w kraju i za granicą przedlifta 3.0 w gnoju i w automacie i jest wielka kicha. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pucek Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2017 Fajna sztuka. Z rozrzadem będziesz działać? Ja już miesiąc szukam w kraju i za granicą przedlifta 3.0 w gnoju i w automacie i jest wielka kicha. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wiem bo szukalem od końca marca, rozrządu nie tykam bo jest cicho, zresztą to już moje drugie 3.0tdi więc wiem kiedy i co trzeba robićA tymczasem, spy foto...Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
tomo.td Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Gratulacje zakupu. Widać że już prace ruszyły z kopyta
Pucek Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zwykły rotor w 20 calach eibach dopiero jutro na aucie.Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2017 Ori koło z RS5 po lekkich modach pod budę a4Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi