sowiq Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Taka ciekawostka ze strony Audi USA. U nas na razie nie wyświetlają tych komunikatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Natrafiłem na stronę serwisu ASO i to co poniżej, to chyba lekka przesada nawet dla premium. 3-4 razy więcej niż płacę w VAG Ś..... u chłopaków. Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 No chore ceny ale to normalka. Wujek ostatnio za nowe tarcze i klocki na tył do SQ5 zapłacił 780€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 52 minuty temu, Muskel1 napisał: No chore ceny ale to normalka. Wujek ostatnio za nowe tarcze i klocki na tył do SQ5 zapłacił 780€ Grubo ? Ja za klocki przód i tył TRW oraz pełny przegląd z wymianą oleju i wszystkich filtrów oraz przeglądem zapłaciłem 1450 zł w marcu br.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 6 minut temu, vvalery napisał: Grubo ? Ja za klocki przód i tył TRW oraz pełny przegląd z wymianą oleju i wszystkich filtrów oraz przeglądem zapłaciłem 1450 zł w marcu br.? W ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 19 godzin temu, Muskel1 napisał: W ASO? Nie u znajomych WRC Laguna w VAG Świlcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Godzinę temu, vvalery napisał: Nie u znajomych WRC Laguna w VAG Świlcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Panowie, byłem dzisiaj w ASO umówić się na wymianę pompy wody, a kobitka mówi mi, że jeszcze jest akcja serwisowa wymiany sterownika i zostanie on wymieniony przy okazji pompy. Mam pytanie co to jest za akcja. W tamtym roku nikt o niej nie wspominał, ani dwa lata temu jak byłem z autem w ASO. To coś świeżego? z góry dzięki za info. Edytowane 4 Września 2021 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Którego sterownika? Masz nr akcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) 6 minut temu, Muskel1 napisał: Którego sterownika? Masz nr akcji? Nic mi nie powiedziała, a ja byłem tak podekscytowany wymianą tej pompy na gwarancji, bo za miesiąc mija, że z tego wszystkiego zapomniałem gościa na końcu zapytać. Może to co kiedyś Muskel pisałeś: 96G2 Bo jak sterowanie silnika ze względu na ekologiczny bełkot to im podziękuję. Ale nigdzie takiej akcji dla mojego silnika nie znalazłem. Edytowane 4 Września 2021 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Wpisz na tej stronie swój VIN czy coś pokaże Feldmaßnahmen > Modelle > Audi Deutschland WWW.AUDI.DE Edytowane 4 Września 2021 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 7 minut temu, Muskel1 napisał: Wpisz na tej stronie swój VIN czy coś pokaże Feldmaßnahmen > Modelle > Audi Deutschland WWW.AUDI.DE Wpiałem mój Vin i coś takiego Diese Fahrgestellnummer ist ungültig. Bitte beachten Sie, dass diese 17-stellig sein muss und keine Sonderzeichen sowie Zeichen I, Q, O, i, q oder o enthalten darf. VIN mam WAUZZZF46GA057302 Mogłbyś Muskel zobaczyć bo ja zniemieckiego noga. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Podałeś błędnie VIN dlatego. W każdym razie jest akcja serwisowa 96G5- pisze, że naprawa sterownika Gateway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Jak masz vcds to zrób sobie przed wymianą i po wymianie autoscan. Zobaczysz czy sterownik wymienili czy tylko flash zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Dziękuję Muskel1. Jesteś nieoceniony. Nie mam vcds niestety. Ciekawe z tym VIN, bo podawałem taki jak wyżej i napisali że nie prawidłowy. Dziwne. Zapytam w ASO co zrobili. Ten facet powinien powiedzieć prawdę. jeszcze raz serdecznie dziękuję ? Edytowane 4 Września 2021 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Nie ma sprawy Może gdzieś wkradł się błąd we wklepywaniu lub o jedno puste pole za dużo. Ważne, że przyjął 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerwos Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 2 godziny temu, Muskel1 napisał: Wpisz na tej stronie swój VIN czy coś pokaże Feldmaßnahmen > Modelle > Audi Deutschland WWW.AUDI.DE Siema! Również skorzystałem z tej strony..po moim nr VIN wyskoczyły 2 sprawy: -aktualizacja oprogramowania jednostki sterującej silnika (24DY) -kamera przednia- naprawa (90K9) Moje auto nie jest już na gwarancji. Będzie bezahlen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) 20 minut temu, nerwos napisał: Siema! Również skorzystałem z tej strony..po moim nr VIN wyskoczyły 2 sprawy: -aktualizacja oprogramowania jednostki sterującej silnika (24DY) -kamera przednia- naprawa (90K9) Moje auto nie jest już na gwarancji. Będzie bezahlen? Moje też, a te akcje są bezpłatne. ? p.s. Działa ten vin. Wpisywałem odwrotnie kod na górze vin na dole. ??? Edytowane 4 Września 2021 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 24DY dotyczy aktualizacji sterownika silnika najczęściej z kodem CSWB chociaż niektóre CRTC też obejmuje. Oficjalnie ze strony Audi znaczy, update ma zlikwiwować nierówną pracę silnika. Są jednak przypuszczenia, że chodzi o zamazanie śladów manipulacji układu oczyszczania spalin związanego z aferą Diesel Gate. Jest dobrowolną akcją i nie nadzorowaną przez KBA. Możesz odmówić ale musisz podpisać dokument, że nie wyrażasz zgody. Akcja bezpłatna. 90K9 dotyczy kamery na szybie. Przeprowadzają parametryzacje kamery i dopasowują parametry grzałki kamery (dopasowują zakres temperatur grzałki). Powinna być także bezpłatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 14 minut temu, vvalery napisał: Moje też, a te akcje są bezpłatne. ? p.s. Działa ten vin. Wpisywałem odwrotnie kod na górze vin na dole. ??? Pomyłki się zdarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi