boban Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam Panowie, Przeszukałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujący mnie problem. Mianowicie nie mam podświetlenia tych regulatorów ( kółek ) nawiewu w kratkach na desce rozdzielczej , takich tych kwadracików które pokazują siłę nawiewu. Całe podświetlenie działa wszystko jest ok poza tymi nawiewami. Sprawdzałem u kumpla i u niego jest to podświetlone. Możliwe, że w mojej wersji tego nie ma? Proszę o jakieś sugestie...
Cineksik Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 jest to możliwe, a na przyszłość http://www.a4-klub.pl/smf/b6_all_montaz_elementow_pakietu_oswietlenie_kratek_nawiewow_lampki_przedniej-t20727.0.html
boban Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Znalazłem ten wątek, a jak inaczej jeszcze rozpoznać że jest pakiet oświetlenie ? Dzięki za info
Cineksik Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 to doczytaj w tym wątku, jest tam wszystko opisane co wchodzi w skład pakietu oświetlenie (jak znalazłeś ten wątek to po co pytasz czy to możliweże masz niepodświetlone kratki nawiewów :gwizdanie:)
boban Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Bo zastanawiałem się czy np. cosik mi nie nawliło i byc może moge to jakoś naprawić (podpiąć), ale widze że po prostu nie mam takiego pakietu i tyle. A pytam tak żeby się czegoś dowiedzieć, ale widzę że nie każdy jest wyrozumiały.....
Cineksik Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Szkoda słów, nie dość że poszukałem Tobie wątku to jeszcze masz do mnie jakieś esy , jakbyś poświęcił więcej czasu i poczytał wszystko co tam jest napisane to nie zakładał byś nowego wątku i nie strzelałbyś fochami _________________________________________________
iwadrian Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Tutaj sobie poczytaj : http://www.a4-klub.pl/smf/odp_all_b6_podswietlenie_kratek_nawiewow-t56289.0.html;msg602819#msg602819
gaciu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Jeżeli masz pełny pakiet oświetlenie, to na naklejce z kodami wyposarzenia, pod kołem zapasowycm znajdziesz kod QQ1.
boban Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Szkoda słów, nie dość że poszukałem Tobie wątku to jeszcze masz do mnie jakieś esy , jakbyś poświęcił więcej czasu i poczytał wszystko co tam jest napisane to nie zakładał byś nowego wątku i nie strzelałbyś fochami _________________________________________________ Oczywiście masz rację, dzięki[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 23:02_________________________________________________Gaciu, Iwadrian dzięki za info....[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 23:03_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi