Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] problem z samopoziomem xenonów i spryskami na lampy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

na początku chciałbym sie posdzielic z wami moim problem a mianowicie duzym problem nad którym szukam odpowiedzi i niemoge znalezsc, a więc tak wykakuje mi bład na fisie taka lampka z strzałkami w gure i w dół tak jakby chodziło o silniczki lamp,samopoziom nie chodzi sprawdzałem 10 razy :( i nic spryski sie tez nie włanczają niewiem czemu :(

koledzy jesli wiecie co moze jej dolegac prosze dajcie jakąs rade opinie cokolwiek bo juz niewiem co myslec o tym,dzieki z góry z tego co patrzyłem to xenon jest ori niema zadnych dziwnych dokładek.

pozdrawiam jeszcze raz,i dziekuje z góry za odpowiedz

Opublikowano

spr bezpieczniki

podłaczałes do komputera w celu diagnozy?

Opublikowano

Własnie nie mam dostepu do diagnozy poprzez kompa ,a co do bezpieczników niemam pojecia gdzie one są (gdzie jch szukac ) wiem ze to siemeszne ale pierwszy raz mam stycznosc z audi :(:) wybaczcie

Opublikowano

Bezpieczniki masz na boku konsoli jak otworzysz drzwi kierowcy, musisz podwazyc tą zaślepke i wszystko będziesz miał widoczne a na tej klapce będziesz miał opis jaki bezpiecznik jest od czego tylko ze po niemiecku :)

Ta kontrolka to na 100% samopoziomowanie

Jeśli w bezpiecznikach nic nie znajdziesz to pozostaje jesdynia podłączyć kompa i wszystko się wyjaśni

Opublikowano

:hi:

na początku chciałbym sie posdzielic z wami moim problem a mianowicie duzym problem nad którym szukam odpowiedzi i niemoge znalezsc, a więc tak wykakuje mi bład na fisie taka lampka z strzałkami w gure i w dół tak jakby chodziło o silniczki lamp,samopoziom nie chodzi sprawdzałem 10 razy :( i nic spryski sie tez nie anczają niewiem czemu :(

koledzy jesli wiecie co moze jej dolegac prosze dajcie jakąs rade opinie cokolwiek bo juz niewiem co myslec o tym,dzieki z góry z tego co patrzyłem to xenon jest ori niema zadnych dziwnych dokładek.

pozdrawiam jeszcze raz,i dziekuje z góry za odpowiedz

:OMG:

Hellouu - jest tu jakiś Mod :?:

Sorry kolego, nie jestem zbyt czepliwy i nie mam nic do Ciebie personalnie,

rozumiem, że mogą zdarzyć się jakieś "literówki" związane z nie używaniem znaków diakrytycznych,

rozumiem, że nie jesteśmy na forum gramatyki języka polskiego ale :!:

mam do Ciebie wielka prośbę - używaj nas przyszłość funkcji "sprawdź ortografię", bo aż boli :no4: :no4: jak się patrzy na takie byki.