A4_Sport Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 na początku chciałbym sie posdzielic z wami moim problem a mianowicie duzym problem nad którym szukam odpowiedzi i niemoge znalezsc, a więc tak wykakuje mi bład na fisie taka lampka z strzałkami w gure i w dół tak jakby chodziło o silniczki lamp,samopoziom nie chodzi sprawdzałem 10 razy i nic spryski sie tez nie włanczają niewiem czemu koledzy jesli wiecie co moze jej dolegac prosze dajcie jakąs rade opinie cokolwiek bo juz niewiem co myslec o tym,dzieki z góry z tego co patrzyłem to xenon jest ori niema zadnych dziwnych dokładek. pozdrawiam jeszcze raz,i dziekuje z góry za odpowiedz
Cristoforo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 spr bezpieczniki podłaczałes do komputera w celu diagnozy?
A4_Sport Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Własnie nie mam dostepu do diagnozy poprzez kompa ,a co do bezpieczników niemam pojecia gdzie one są (gdzie jch szukac ) wiem ze to siemeszne ale pierwszy raz mam stycznosc z audi wybaczcie
Pawlo 2004 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Bezpieczniki masz na boku konsoli jak otworzysz drzwi kierowcy, musisz podwazyc tą zaślepke i wszystko będziesz miał widoczne a na tej klapce będziesz miał opis jaki bezpiecznik jest od czego tylko ze po niemiecku Ta kontrolka to na 100% samopoziomowanie Jeśli w bezpiecznikach nic nie znajdziesz to pozostaje jesdynia podłączyć kompa i wszystko się wyjaśni
Suli Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 na początku chciałbym sie posdzielic z wami moim problem a mianowicie duzym problem nad którym szukam odpowiedzi i niemoge znalezsc, a więc tak wykakuje mi bład na fisie taka lampka z strzałkami w gure i w dół tak jakby chodziło o silniczki lamp,samopoziom nie chodzi sprawdzałem 10 razy i nic spryski sie tez nie włanczają niewiem czemu koledzy jesli wiecie co moze jej dolegac prosze dajcie jakąs rade opinie cokolwiek bo juz niewiem co myslec o tym,dzieki z góry z tego co patrzyłem to xenon jest ori niema zadnych dziwnych dokładek. pozdrawiam jeszcze raz,i dziekuje z góry za odpowiedz Hellouu - jest tu jakiś Mod :?: Sorry kolego, nie jestem zbyt czepliwy i nie mam nic do Ciebie personalnie, rozumiem, że mogą zdarzyć się jakieś "literówki" związane z nie używaniem znaków diakrytycznych, rozumiem, że nie jesteśmy na forum gramatyki języka polskiego ale :!: mam do Ciebie wielka prośbę - używaj nas przyszłość funkcji "sprawdź ortografię", bo aż boli :no4: jak się patrzy na takie byki.
Rekomendowane odpowiedzi