sebaa692 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Czy otwierając bagażnik z pilota (środkowym guzikiem) klapa powinna sama się otworzyć unosząc do góry? u mnie ładnie się otwiera minimalnie odskakuje ale o otwarciu pokrywy nie ma mowy. Widziałem na filmiku u jednego ziomka pokrywa unosi się aż miło zastanawiam się czy to jakoś przerobił czy też u mnie sprężyny gazowe słabe są.
sebaa692 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2017 19 godzin temu, Fazii napisał: Ori się nie unosi sama co by tam majstrować żeby się sama otwierała?
A4CCH Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Do avanta kiedyś ktoś sprzedawał na forum zestawy, tanio dość wychodziło ale widzę że masz sedana a to inna bajka Jakbyś znalazł rozwiązanie to PW Chętnie też bym zamontował.
A4CCH Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 3 godziny temu, Brzeziak napisał: Proszę, tak to wygląda w realu Widziałem kiedyś ten filmik, Ty to modziłeś ?
Brzeziak Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Nie nie, interesowałem się tym tematem. Gdzieś było nawet rozpisane jak to zrobić krok po kroku.
sebaa692 Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Opublikowano 4 Lipca 2017 Dnia 3.07.2017 o 09:15, A4CCH napisał: Do avanta kiedyś ktoś sprzedawał na forum zestawy, tanio dość wychodziło ale widzę że masz sedana a to inna bajka Jakbyś znalazł rozwiązanie to PW Chętnie też bym zamontował. znalazłem gościa co handluje takim sprzętem. Jak jesteś chętny to pw.
A4CCH Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 22 godziny temu, Brzeziak napisał: Do sedana czy avanta? Sedana
A4CCH Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) 4 godziny temu, Brzeziak napisał: Jaka kapusta za taki bajer? Wszystko pod filmem Edytowane 7 Lipca 2017 przez A4CCH
Rekomendowane odpowiedzi