Karasik2 Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Opublikowano 29 Marca 2018 54 minuty temu, patrykwasyl84 napisał: Ładny ten Twój sedanik. Na żywca o wiele lepiej się prezentuje. Pozytywna reakcja na obwodnicy krk, takich ludzi lubię. Pozdrawiam Wyostrzony wzrok we wstecznym lusterku mam odnośnie B7 a szczególnie ze wszyscy tego dnia targali na Białkę Twoja ma genialny kolor! i całkiem fajnie sie prezentuje PS .Swojego sedana przytargałem z właśnie z Rybnika
patrykwasyl84 Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Dzięki! Moja biedniejsza od Twojej, ale pomału coś tam dziubie, 80tysi już nią zrobiłem i puki co nie zawiodla. Ja akurat wracałem z gór z rodzinką i już myślałem że Cię nie dogodnie jak się z kominów zakopcilo, ale zbytnio nie miałeś się gdzie rozpędzić bo zaraz zjazd. Twój kolor też bardzo ciekawy. Pozdrawiam i do następnego!
mateusztbg Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Artur ogarnąłeś już tą turbinę i byłeś na hamowni?
Karasik2 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Niestety...Miałem być na początku kwietnia ale miałem telefon że wymieniają silnik i parę grubszych robót niezaplanowanych im wyszło to musiałem przełożyć wizytę na połowę mają [emoji26][emoji21][emoji31]Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
mateusztbg Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Karasik2 napisał: Niestety... Miałem być na początku kwietnia ale miałem telefon że wymieniają silnik i parę grubszych robót niezaplanowanych im wyszło to musiałem przełożyć wizytę na połowę mają Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Ok ja też gdzieś w połowie maja będę to porównamy kreski
Karasik2 Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Opublikowano 15 Maja 2018 Godzinę temu, mateusztbg napisał: I jak byłeś na hamowni? jeszcze nie ale w tym tygodniu chce podjechać
Karasik2 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2018 W dniu 7.06.2018 o 13:04, mateusztbg napisał: Artur co taka cisza ? Widzisz teraz WC RUSSIA to nie mam kiedy podjechać na hamownie Ale mam zrobione na glancuś zawieszenie - Wymieniłem kpl. poduszek pod silnikiem (nie ma teraz parkinsona przy zapalaniu i gaszenia silnika - do tego pół ośki obie i poduche pod skrzynią biegów raz jeszcze ... w końcu auto zapala jak benzyna bez trzęsienia budą i daje frajde z jazdy Jeszcze jak by sie dało zniwelować ten pisk przy puszczaniu gazu byłbym happy (ale to podobno norma bez DPF)
mass143 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Droga zabawa z poduszkami pod silnik?;)
Karasik2 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2018 I 6 godzin temu, mass143 napisał: Droga zabawa z poduszkami pod silnik?;) Roboty 5h Jedna jest k**ewsko droga ale jaknsie okazuje przez czujnik przy niej moim zdaniem niepotrzebny Zamienniki to 500 kpl czyli dwie sztuki maja byc 1:1 wrazenua po wymianie niesamowite jak bym hybryde zapalal...
Karasik2 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) testuje wstawiane zdjęć nie idzie wstawić więcej przez dodanie max wszystkich to 1,95 mb Edytowane 18 Czerwca 2018 przez Karasik2
HOLMATRO Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 19 minut temu, Karasik2 napisał: testuje wstawiane zdjęć nie idzie wstawić więcej przez dodanie max wszystkich to 1,95 mb Wrzucaj przez np postimage.org, załóż sobie tam konto, wrzuciasz, zmieniasz rozmiar na jaki chcesz a tu wklejasz tylko 'hot link dla for'. I kwestia pojemności Cię już nie interesuje
Karasik2 Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Opublikowano 12 Lipca 2018 Dobra w końcu udało się dotoczyć do hamowni kreski poniżej ... muszę zmienić opis tematu bo miało być 214 Hp:( Jest dziura i turbo wstaje późno czyli jak większości teraz pytanie tuner twierdzi ze może to być wina regeneracji którą przeprowadziłem pare tygodni temu a części jak się okaże mam użyte chińskie a nie jak mnie zapewniało niemieckie ...
mateusztbg Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Koni trochę mało ale NM ładny Ogólnie BRD tak mają, że turbo późno wstaje, u mnie jest to samo 2.4tys obr i dopiero kop
golden87 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 W dniu 12.07.2018 o 08:19, Karasik2 napisał: Dobra w końcu udało się dotoczyć do hamowni kreski poniżej ... muszę zmienić opis tematu bo miało być 214 Hp:( Jest dziura i turbo wstaje późno czyli jak większości teraz pytanie tuner twierdzi ze może to być wina regeneracji którą przeprowadziłem pare tygodni temu a części jak się okaże mam użyte chińskie a nie jak mnie zapewniało niemieckie ... Potwierdziles ze masz China w srodku? Jesli tak kto robil regeneracje ?? Faktycznie nie raz juz mialem okazje sie przekonac ze BRD turbo wstaje mocno srednio, a znalezc uzywke w dobrym stanie to totolotek. Niut faktycznie ładny, ale po regenreacji to powinien wyjsc wynik na + a nie na -... Nie lepiej bylo w TurboSpawie jakies wieksze turbo wstawic? Nawet chociazby ta 2056 czy jakas nowa z GTD jest teraz taka do 230-240 akurat
Karasik2 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2018 mądry człowiek po szkodzie teraz załuje ze nie robiłem hybrydy
golden87 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 21 minut temu, Karasik2 napisał: mądry człowiek po szkodzie teraz załuje ze nie robiłem hybrydy Po szkodzie, nie po szkodzie.... Skoro miało byc Germany a jest China, skoro winno byc wiecej kuca jest mniej, to moim zdaniem jest bardzo dobry pretekst zeby zwrocic owe turbo... (choc wyobrazam sobie jaki moze byc problem z udowodniem winy, i jak dlugo mozna pozostac bez auta) Ja osobiscie hybrydom to tak srednio ufam... raczej wlasnie montaz innej niz te cale hybrydy.... big turbo to big turbo ?
Karasik2 Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Opublikowano 12 Listopada 2018 Zakupiłem płytkę do bns 5.0 .. BNS 5.0 to inna liga... trzeba wrzucić coś na androida i to szybko
Rekomendowane odpowiedzi