Bobertt Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witam, czy orientuje się ktoś czy pas przedni od 1,8t będzie pasował do 1,9tdi. Ponieważ potrzebuje wymienić cały pas i jak szukam na allegro i olx to same szroty są z 1,9 tdi ale znalazłem w dobrym stanie tylko właśnie pochodzi od benzyny.
Rafal1988Lodz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 podejdzie. Na ile wiatrakow masz pas przedni? bo mam kompletny pod 2 wiatraki z 1.8t
Bobertt Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2017 Dostałem już Twoja propozycje z dziale sprzedaży i dziękuje nie jestem zainteresowany. Czy ktoś jeszcze mógłby potwierdzić czy da radę założyć pas ?
roger18sx Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Powinno pasować bo wyjścia chłodnic są takie same rura intercoolera też na opaski .Co do wiatraków to przeważnie jeden występował no chyba że auto z południa europy to dwa. Skraplacz może być problemem bo wyjść w stronę sprężarki było dwa rodzaje nie pasujące między sobą.
MemberA4 Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 I jeszcze chyba różnica jest w rozmieszczeniu odboju przedniego bo w axw jest na srodku a w niektórych avf bardziej po prawo chyba, dobrze mówię?....Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
greg2505 Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 100% pasuje 1.8t do 1.9tdi ,są takie same , śmiało bierz
Rekomendowane odpowiedzi