Gamling Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Polecam wszystkim, zostałem tam skierowany przez moja ubezpieczalnie na naprawę zderzaka. Wszystko terminowo, bez jakichkolwiek kłopotów. Lakier położony moim zdaniem bardzo dobrze. Ale największe wrażenie zrobiły na mnie dwie inne rzeczy. Miałem lekko porysowany błotnik przedni prawy, pomalowali mi go gratis przy okazji (sami to zaproponowali, może dla tego że płacił ubezpieczyciel). A druga rzecz to był to chyba najczystszy warsztat w jakim miałem okazję być. Naprawdę zrobiło to na mnie duże wrażenie. A i jeszcze jedno firma ma autoryzację VW Audi na naprawy blacharsko lakiernicze. Jeśli komuś potrzeba to tutaj jest ich strona: http://www.f-kania.pl
Wąski Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Potwierdzam ,znam osobiście zakład i Pana Franciszka
domelq Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Potwierdzam. Jestem zadowolony z ich usług. Na dodatek odebrałem auto wyczyszczone z zewnątrz jak i wewnątrz
michail55 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 ja znalazlem taka opinie o nich na necie Marka naprawianego samochodu: Co naprawiano: Cena naprawy: auto sprzęgło 1800 Porażka! Oszust, złodziej, krętacz, mam nagraną rozmowę z właścicielem. Facet nie ma umiaru każda kwota za naprawę jest mała, od wstępnej ceny podniósł ją o 300% i dostał szału jak zażądałem szczegółowego rachunku. Robią byle jak i tylko kasa! Najdroższy warsztat, droższy od ASO.
gratak Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jakieś opinie jeszcze? Mam zamiar tam podstawić samochód, laska dwa razy po górę ruszała i dwa razy we mnie walnęła. Zderzak do wymiany.
michail55 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 bylem tam i maja kolosalne ceny moze i dobrze robia ale raczej oplacalne jest to tylko z ubezpieczalni polecam
Marcuz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jakieś 10 lat temu malowali i robili T4 (cały przód, wpadło w nią koło od ciężarówki). Zrobione na lalkę. Teraz czeka mnie całościówka i zastanawiam się nad ponownym skorzystaniem z ich usług, ale niepokoją mnie komentarze typu "nie polecam", gdzie nie ma podanych żadnych szczegółów. Nie polecam. Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź?
andy-vip Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nie mam w zwyczaju nadawać na kogoś publicznie to powinno dać ci do myślenia. Tyle w temacie.
Rekomendowane odpowiedzi