cichusz Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 No wiec w moim samochodzie po uderzeniu w krawężnik kolem tylni prawym zauważyłem ze kolo uciekam w prawo. wymieniłem wszystkie wahacze i zauważyłem ze nadal cos jest nie tak. sytuacja ma sie następująco. nie bylem w żadnym warsztacie. zauważyłem ze tylne kola względem samochodu idą tak jak na zdjęciu. da sie to naprawić?????
Suli Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Teoretycznie może się dać poprzez ustawienie zbieżności z tyłu. Bo reguluje się również zbieżność tylnej osi. Od tego proponowałbym zacząć.
Peterka Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam, popieram odnośćnie zbieżnosci. U mnie kiedys byla podobna sytuacja i darło mi opony od wewnatrz, ale zbieznosc zalatwiła sprawe. czy przy takim uderzeniu mogla sie uszkodzic tylna belka? Pozdrawiam
krzysiek23 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 to zalezy od sily udezenia,u mnie w osce po uderzeniu bocznym tylna belka sie skrzywila ze kola byly tak jak u kolegi na zdjeciu...jedz na geometrie jak nie ustawia zbieznosci i katow to najwyrazniej belka sie skrzywila
cichusz Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 jesli to nie zbieznosc to mogly byc sanki. tak wiec w poniedzialek sie wybieram na zbieznosc osi tylnej jak nie to, to juz mam sanki leza w domu
Rekomendowane odpowiedzi