sebo77 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Od jakiegoś czasu mam problem z stacyjka po odpaleniu nie cofa sie musze ja cofnac ręcznie bo nie działaja światła wycieraczki i duchawa czy musze wymieniac cała stacyjke czy tylko kostke i czy to skoplikowane. wątek w niewłaściwym dziale - przneisiono [Musashi]
wojtekce Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 kostka stacyjki do wymiany nie kupuj tanie podróby
spetsnaz Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Uszkodzona kostka stacyjki, wymiana nie jest skomplikowana, ale trzeba demontować kierownicę. W Twoim roczniku montowano dwa rodzaje, upewnij się, który posiadasz przed zamówieniem. http://www.a4-klub.pl/smf/b5_abc_problemy_z_instacja_elektryczna_nie_dzialajacy_rozrusznik-t32110.0.html;msg380533#msg380533
sebo77 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Czesc potrzebuje porady na temat stacyjki po zapaleniu nie odbija musze reka cofac kluczyk czy musze wymieniac cala stacyjke czy wystarczy wymienic kostke prosze o porade.dzieki
rav Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam Myślę, że chyba jest do wymiana kostka. ______________ Pozdrawiam Rafał
wojtekce Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Czesc potrzebuje porady na temat stacyjki po zapaleniu nie odbija musze reka cofac kluczyk czy musze wymieniac cala stacyjke czy wystarczy wymienic kostke prosze o porade.dzieki tylko kostka do wymiany
sebo77 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 dzieki za pomoc i dobre rady jak mam sptawdzic jaka kostka domnie pasuje bo specnaz powiedziałze sa dwa rodzaje,jeszcze raz dzieki a pomoc
Peterka Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Kostka do wymiany, lepiej kupić droższą kostkę najlepiej ASO, wiem sam przerabiałem. Te za 30zł potrafią się rozpaść w ręku. Uważaj na rodzaj kostki bo chyba gdzieś kolo 1996 była zmiana końcówki. Tak jak pisali koledzy wyżej będzie konieczne zdjęcie kiery. [br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 10:52_________________________________________________Ze sprawdzeniem mam dwa sposoby, rozebrać kiere i iść kupić na wzór, albo VIN w rękę i do ASO. Tam dadzą Ci odpowiednia. Koszt kostki w ASO 103PLN. Zamienniki od 30 do 60PLN
sebo77 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 mam jeszcze jedno ptanie moze ktos mam schemat jak dobrac sie do stacyjki jestem nowicjuszem i niechcem narobic balaganu moze ktos mnie pokieruje krok po kroku pozdrawiam dzieki za pomoc
Peterka Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Kolego tu masz krok po kroku jak dobrać się do kosteczki. http://www.a4-klub.pl/smf/immobilizer-t2784.0.html Kostka o która chodzi to widoczny różowy element na ostatnim i przed ostatnim zdjęciu.
sebo77 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 dzieki kolego za pomoc wszystkiego dobrego[br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 11:08_________________________________________________niewiem czy sie tego podejme trochr mam pietra no i tam cały czas mowa o immo a mi chodzi tylko o tą kostke troche to skoplikowane no ale moze sprubuje zobacze
Rekomendowane odpowiedzi