Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dokladka zderzaka avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem dokładke zderzaka i ku mojemu zdziwieniu nie pasuje. Z tego co wyczytałem to zderzak z avanta i sedana niczym się nie różni wiec skąd ta różnica widoczna na zdjeciu?

20170708_143203.jpg

Opublikowano
Z tego co wyczytałem to zderzak z avanta i sedana niczym się nie różni wiec skąd ta różnica widoczna na zdjeciu?

20170708_143203.thumb.jpg.8ba442a1de37497cd3004fdb79a36a70.jpg

Gdzie tak wyczytales? Avant i sedan to inne zderzaki w B6

Ten z przodu jest wedlug mnie od sedana a ten z tyłu z avanta

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Na audiklubie chyba...tak zgadza się ten z tyłu jest od avanta. Wiec problem rozwiązany.  Dokładke odsyłam a zabieram się za szukanie nowej. Dzięki wielkie!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja sie podepne do tematu, bo moje pytanie tez zderzakow dotyczy. Skad wziac taki, ewentualnie dokladke, jak na zdjeciu ponizej? S-Line/Sport, ale niemalowany.

IMG_0428.jpg

Opublikowano

nie malowany to w aso tylko nie wiem czy cena cię nie powali:decayed:

Opublikowano

Ile to moze kosztowac? 1k zl? Wiecej?

Opublikowano

to chyba to 8E0807110BGRU Spojler gruntowany  aso 739.27  pln

Opublikowano
1 godzinę temu, pawlos23 napisał:

Bez tragedii. Trzeba by do tego z pewnoscia dopasowac kratki. Ale czy dolna oslona silnika bedzie pasowac, czy tez musialbym nabyc inna?

Opublikowano

Na allegro zamiennik dający radę za ~300zł. Ale trzeba trochę porzeźbić. Jest na forum temat o dokładce S-Line pod zwykły zderzak.

Do tego ori kratki S-Line i środkowa z A6 C5 po lifcie ~ 150 zł

Opublikowano
Dnia 25.07.2017 o 16:30, kamil-vag napisał:

Na allegro zamiennik dający radę za ~300zł. Ale trzeba trochę porzeźbić. Jest na forum temat o dokładce S-Line pod zwykły zderzak.

Do tego ori kratki S-Line i środkowa z A6 C5 po lifcie ~ 150 zł

Skąd znowu pomysł, że trzeba rzeźbić? Może ma górę s-line, może połamał swoją dokładkę i szuka drugiej. Jak już piszecie to starajcie się pisać pełnym zdaniem, a nie strzępki informacji. Napisałeś, że jak kupi zamiennik to będzie musiał ciąć, ale oczywiście to skrót myślowy bo wg. Ciebie każdy, kto kupuje dokładkę ma zwykły oem zderzak :huh:

Opublikowano

Skoro kolega pisze, że trzeba by kratki dopasować i pyta czy osłona będzie pasować, to chyba nie trudno wywnioskować, że ma zwykłą dokładkę i szuka S-Line ?

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Dnia 26/07/2017 o 18:52, kamil-vag napisał:

Skoro kolega pisze, że trzeba by kratki dopasować i pyta czy osłona będzie pasować, to chyba nie trudno wywnioskować, że ma zwykłą dokładkę i szuka S-Line ?

Eeee, mam zamiar kupic drugi zderzak S-Line (zewnetrzny, 2004+), ale bez (czy nawet z - nie ma znaczenia, jego dokladka i tak wyleci) dolnej dokladki. Nie bede rzezbil. Dolna, niemalowana, najlepiej oryginalna dokladka z ta szara powloka, potrzebna mi po to, zeby kolorystycznie dopasowac ja do reszty samochodu, jak na zdjeciu powyzej. Mam S-Line'a z 2003 roku, a jak wiadomo,  nie zawieral on w sobie pakietu zewnetrznego.

Edytowane przez de_montesquieu

Opublikowano
Dnia 25/07/2017 o 13:08, pawlos23 napisał:

A jesli moglbym spytac - czy dolne listwy drzwiowe S-Line sa dostepne w tej samej szarej barwie? ETKA ma je na liscie?

Opublikowano

Też myślałem nad tym samym co Ty, żeby ją wsadzić w taki kolor jak reszta plastików, ciekawe jak to na żywo by wyglądało...  jak chcesz kupić zderzak s-line to kupujesz nawet zamiennik i tylko podmianka...

Zamiennik dokładki: http://allegro.pl/spojler-zderzaka-przod-audi-a4-b6-s-line-01-04-i6887451792.html

Kratki halogenów: http://allegro.pl/kratka-atrapa-halogenu-audi-a4-b6-s-line-oryg-aso-i6578163198.html

Edytowane przez kamil-vag

Opublikowano

Listwy na drzwi:

8E0853959C7DL

8E0853960C7DL

8E0853969D7DL

8E0853970D7DL

Będzie w takim kolorze gdzieś:

3464_x800.jpg

Czyli o to Ci chodzi ;)

Opublikowano

Wielkie dzieki za numery czesci. Dokladnie o to mi chodzilo. A czy numer dokladki zderzaka w tym samym kolorze, ktory podal pawlos23, sie zgadza? (8E0807110BGRU)

Problem z zamiennikami dokladek z allegro jest taki, ze sa z jakiegos ciemnego (czasem blyszczacego) plastiku, ktory kolorystycznie nie pasuje do tej oryginalnej, dolnej czesci nadwozia w odcieniu matowej szarosci. Zakladam, ze wiekszosc nabywcow i tak je maluje, wiec sprzedawcy odpowiadaja na takie, a nie inne zapotrzebowanie.

Edytowane przez de_montesquieu

Opublikowano

A jakby to wygladalo? Moim zdaniem, bardzo dobrze. Na zdjeciu ponizej Avant. Osobiscie mam sedana, wiec caloksztalt widze tylko oczami wyobrazni ;)

sline2.jpg

• 4 lata później...
Opublikowano

mnie się podoba sam będę dokładkę s-line montował do tego jeżeli kolor nie będzie identyczny jak resztę dokładki kupie spray w kolor reszty plastikowych dokładek i prysnę zobaczymy co z tego wyjdzie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy sa gdzies dostepne dokladki zderzakow w fabrycznych kolorach? np LZ9W? Na allegro same plastiki w szarych kolorach

Opublikowano
11 godzin temu, keq napisał:

Czy sa gdzies dostepne dokladki zderzakow w fabrycznych kolorach? np LZ9W? Na allegro same plastiki w szarych kolorach

Na allegro są dokładki w podkładzie .Ogólnie loteria z oczekiwaniem oferty dokładki w kolor.