bialy986 Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Czołem.Czy pomoże ktoś z numerami przewodów idących od zbiorniczka płynu do wspomagania.Strasznie mi się pocą i muszę robić dolewki płynu. Czy tylko ASO czy mogą być zamienniki? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1
Hezen Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Lepiej nowe ori albo w dobrym stanie używki.Zamienniki najczęściej się rozwarstwiają i wspomaganie jest słabsze.Wysłane z OP3T
bialy986 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Opublikowano 18 Lipca 2017 Lepiej nowe ori albo w dobrym stanie używki.Zamienniki najczęściej się rozwarstwiają i wspomaganie jest słabsze.Wysłane z OP3TDzięki za info.A jak ustalić numery przewodów?Ciekawe co w ogóle im dolega,czy obejmy puszczają czy przewód parcieje :-/ Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Mrow90 Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam też właśnie dojrzałem w swoim audi ten sam problem i dowiedziałeś jakie to mają być przewody jakie numery czy coś w tym stylu?
Rekomendowane odpowiedzi