Langista Opublikowano 14 Stycznia 2023 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Jak to podłączyłeś? Gdyby było prawidłowo, to by działało..
Michał99 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Czarna kostka w klimatroniku miejsce 1 wpiełem czarny z zielonym kabel w miejsce 2 wpiełemy czarny z żółtym kabel w miejsce 3 wpiełem czerwono-biały kabel od skrzynki bezpieczników W żółtej kostce żółtym z niebieskim 5 miejsce a czarno biały w 6 miejsce. Przełożyłem z wiązki którą kupiłem kable tak samo do mojej wiązki . Nie ma prądy na czarnej kostce na kablach nr1 nr 2 Zdj starej wiązki
Mike9 Opublikowano 28 Lutego 2023 Opublikowano 28 Lutego 2023 Hej, Sorry za odgrzewanie kotleta. Mam panel 8E0 820 043 H - na jaki panel mogę zamienić z grzanymi fotelami? 1 DIN to tylko taki panel: 8E0 820 043 A ?
czesio1982 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Witam. A czy przy wymianie foteli tylko na grzane bez elektryki też trzeba położyć nową wiązkę?
Langista Opublikowano 13 Czerwca 2023 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Jeżeli wcześniej nie było grzania to tak.
andrew01 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Panowie, zmieniam u siebie fotele manualne na elektryczne i z elektrycznymi miałem w komplecie osłony na szyny. Obecnie osłon nie mam tylko plasticzki wchodzące pod szynę z tyłu i z przodu. Przy tych osłonach szyn są kołki (numer 5), czy podłoga powinna być przygotowana pod te kołki? Wystarczy zrobić dziury w wykładzinie? Wydaje mi się, że kołki są niezbędne, bo bez kołków fotel mi przesuwa te osłony i wszystko jakoś tak za bardzo luźne jest na moje oko.
KarNaw Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada W dniu 31.08.2016 o 22:43, kaju napisał(a): wypnij to F3 i maty ruszą. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To trzeba dawać to zasilanie z bezpiecznika 44 na pin F3 w climatroniku czy nie? Jak to w końcu jest?
Rekomendowane odpowiedzi