Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż foteli podgrzewanych i elektrycznie regulowanych w A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musisz przełożyć tapicerkę do sterowanych elektrycznie,tylko też muszą być sporty

Opublikowano

Dzięki bardzo :hi:

Opublikowano

Pytanie czy jeśli mam naleśniki bez żadnego sterowania prądem a założę s liny z el lędźwiami to wystarczy ze podepne +i - np z zapalniczki?

Opublikowano

Wydaje mi się ze tak, jestem właśnie na etapie przekładki z A6 C6 ale przewody do kostki idą bezpośrednio z listwy bezpiecznikow, więc musi tam być te 12-14 V

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pytanie czy jeśli mam naleśniki bez żadnego sterowania prądem a założę s liny z el lędźwiami to wystarczy ze podepne +i - np z zapalniczki?

Żeby ruszyły to tak ale tego bezpiecznik od zapalniczki nie wytrzyma. Nie lepiej puścić do skrzynki i zrobić z bezpiecznikiem?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak zrobię tylko mi chodziło czy potrzebne jest samo zasilanie :-) wielkie dzięki za odpowiedź

Opublikowano

Tak. Plus i masa i fotel działa

Opublikowano

Pany sprawa jest opcja jeśli kupie fotele full elektryka z pamięcią i będę miał do tego moduł jak się to podpina? Wystarczy sam prąd do modułu czy musze coś kodowac adoptować i czy mi to będzie działało? W tym momencie mam naleśniki bez niczego :-D sama regulacja będzie chodzić po podciagnieciu prądu ale jak jest z tą pamięcią?

Opublikowano

Jak podepniesz tylko plus i mase to fotel moze wogule nie dzialac

Nie bedzie ani grzania ani regulacji . Zdarzaja sie takie przypadki

Nie raz jest tak ze dziala grzanie i ledzwia a reszta nie

Nie oznacza to wcale ze cos jest uszkodzone . Wystarczy stworzyc odpowiednia instalacje w aucie i bedzie wszystko dzialalo. Fotel mowisz ze masz z modulem a masz panel memo w boczek z instalacja?

wazny tez jest modul komfortu . Musi byc bogatsza wersja typu elektryka z tylu albo alarm . Wtedy to zadziala. Jak masz biedna wersje to i modul musisz zmienic

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a jeśli nowe fotele mają podświetlenie przestrzeni nóg to co trzeba zrobić aby to działało?

Opublikowano

Puścić kable do modułu komfortu o ile to obsługuje (tak jest ori), a nie którzy podlaczają do lampki w podsufitce.

Opublikowano

Do Podsufitki to druciarstwo

Opublikowano

do lampki podsufitki nie bardzo ,bo po otwarciu drzwi świecą się wszystkie lampki,lepiej do lampek w drzwiach jeśli mk nie obsługuje pakietu oświetlenie

Opublikowano

Panowie włożyłem wiązki na grzane d*py i ele ledzwie, chciałem potwierdzić czy dobrze zrozumiałem opis co do granych d*p.. otóż z kotki w podłodze pociągnąłem : plus czujnik, plus maty i 2x masa zmostkowana przukrecona do słupka,

plus z radia do klimatrona i masa z słupka, ktoś może potwierdzić czy wszystko ok?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

kolego plus to dajesz do skrzynki bezpieczników 44 i dalej do listwy zasilającej za pedałami na grodzi ,a nie do radia

Edytowane przez greg2505

Opublikowano

Oki a reszta głównie, chodzi mi o zasilanie mat czujki

Opublikowano

+czujnika i maty wg opisu w odpowiednie piny w klimatroniku ,masę zmostkuj i do słupka B

Opublikowano

a co może być jak w dół elektrycznie oparcie zjezdza ale w bok nie wypukla?

Opublikowano

To już zrobione, teraz mam drugi problem otóż w tylnych boczkach mam dwie różne wiązki jedna z końcówka L a druga z końcówka F, na wiązce z końcówka F wszystko śmiga, a na L nie działa podświetlanie lampek i klamki... ktoś wie jak ustawić piny aby to zabanglalo?

Opublikowano

a co może być jak w dół elektrycznie oparcie zjezdza ale w bok nie wypukla?

Zdejmij plecy i sprawdź pewnie pękł Ci słynny drut :wink:

U mnie pękł już dwa razy :wink: