shadow83 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 mam problem z moja audi a4 b5 1.9tdi 81kw 98r mianowicie jadac na 2 biegu w pewnym momecie czuje jakby cos zamulilo silnik i chwilowe wolniej przyspiesza po zwolnieniu gazu i ponownym wcisniecu go jakby lepiej przyspieszalo czy ktos moze mi pomoc co to moze byc?
boseron Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 moze to efekt turbo dziury ale najlepiej zapnij Vaga zrób logi dynamiczne to będzie więcej wiadomo
shadow83 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 efekt turbo dziury a jaka przyczyna jest tego ? dzis wepne pod waga autko moze cos wiecej mi to powie
rookie Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 falowanie przyspieszenia to objawy uszkodzonego przepływomierza
Musashi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 efekt turbo dziury a jaka przyczyna jest tego ? dzis wepne pod waga autko moze cos wiecej mi to powie ale nie tylko sprawdz bledy, ale zrob tez logi...
shadow83 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 napiszcie jaki te logi mam zrobic bo tak jak wyzej pisalem jutro prawdopodobnie autko bedzie podpieta pod waga dokladnie jakie te logi maja byc ? nasi mechanicy ida najlatwiejsza droga czasami trzeba im powiedziec co maja zrobic bo samemu to im sie niechce bo wola klijeta miec juz z glowy i nastepne auto ''naprawiac ''
swiezak84 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/diagnostyka_vag_turbo_i_lmm_videostory-t5265.0.html sciagnij filmik i obejrzyj
boseron Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 napiszcie jaki te logi mam zrobic bo tak jak wyzej pisalem jutro prawdopodobnie autko bedzie podpieta pod waga dokladnie jakie te logi maja byc ? nasi mechanicy ida najlatwiejsza droga czasami trzeba im powiedziec co maja zrobic bo samemu to im sie niechce bo wola klijeta miec juz z glowy i nastepne auto ''naprawiac '' z tego co widze to mieszkasz w dużym miescie jakim jest Tarnów a mechaników którzy robią byle szybciej bym olał i nzalazł kogos kto sie do tego przyłoży i ma pojęcie, najlepiej jedz na spot w Twojej okolicy to najlepsi mecherzy
shadow83 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 no musze chyba tak zrobic spot do dobry pomysl dzieki wielkie za zainteresowanie moim problemem
Rekomendowane odpowiedzi