klakier764 Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 Witajcie Z góry pisze ze szukałem może nie dokładnie ale szukałem i znalazłem ale zdania są podzielone i każde inne a mianowicie wyskoczy czasem mi błąd 1254.Please check service netbook i nie zawsze da się go wykasować O co tej mojej czarnej chodzi bo już mnie to doprowadza do białej gorączki A4B7 2,0Tdi BRD 2007 rok dodam ze PDF wywalony przepustnica jak i egr i kolektor wyczyszczony wszystko na nowych uszczelkach morze ma ktoś podobny problem lub miał i jakoś go rozwiązał
Stichy Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 Przetlumacz sobie Main reason For P1254 Code The reason of P1254 OBD-II Engine Trouble Code is Manifold Absolute Pressure/Barometric Pressure Circuit High Input. P1254 DTC specifically refers to the camshaft (cam) timing. In this case, if the cam timing is over-retarded, the engine light will be illluminated and the code will be set. Znalazlem cos tutaj http://p1254.enginetroublecode.com/
klakier764 Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Opublikowano 29 Lipca 2017 Dzięki poczytałem ale i tak z tego nic nie rozumie nie wiem o co w tym chodzi
Rekomendowane odpowiedzi