Skyliner89 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Witam Chciałbym wysłać kwiaty Ktoś kiedykolwiek korzystał z poczty kwiatowej? Warto?
Fido Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Czy warto ? Dziwne pytanie. Zamawiasz,ustalasz adres i termin wraz z godziną doręczenia, płacisz i masz.
Wihajster Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 11 minut temu, Fido napisał: Czy warto ? Dziwne pytanie. Zamawiasz,ustalasz adres i termin wraz z godziną doręczenia, płacisz i masz. oprócz jednej rzeczy..ceny z kosmosu za bukiet ktory osobiscie odbierajac placisz 50% taniej
Fido Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Tyle że jak nie maj jak samemu kupić i wręczyć to poczta jest super sprawą. Coś takiego mi kumpel zrobił na moim weselichu. Pracuje w USA i nie mógł być osobiście na weselu. Powiem, że za***iście byłem zaskoczony. Cena nie gra roli jeśli komuś chce się zrobić niespodziankę.
granatowy Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 5 godzin temu, Wihajster napisał: oprócz jednej rzeczy..ceny z kosmosu za bukiet ktory osobiscie odbierajac placisz 50% taniej Jeżeli możesz osobiście odebrać to idziesz do zwykłej kwiaciarni. Poza bukietem płacisz za dostarczenie kwiatów.
e3dx Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zrób inaczej, wyszukaj w okolicznej miejscowości kwiaciarnie, zadzwoń bezpośrednio do niej i poproś o przesyłkę.
Wihajster Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 42 minuty temu, e3dx napisał: Zrób inaczej, wyszukaj w okolicznej miejscowości kwiaciarnie, zadzwoń bezpośrednio do niej i poproś o przesyłkę. ale problem z płatnoscia
Fido Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 5 godzin temu, granatowy napisał: Jeżeli możesz osobiście odebrać to idziesz do zwykłej kwiaciarni. Przecie gdyby mógł to by tak zrobił. Jednak pyta o pocztę kwiatową. Ja polecam. Dostałem od nich i sam zamawiałem usługę.
Rekomendowane odpowiedzi