Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Co to jest ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy może mi ktoś powiedzieć co to jest ??

salonnr1076jt3.jpg

wydobyłem takie coś z mojej czarnulki i za bardzo nie wiem z czym to się je :) Podejrzewam że jest to jakiś adapter tylko nie wiem czy jest mi to potrzebne. Mam CHORUSA II i może do czegoś to wykorzystam.....

Dokładne oznaczenie : AUDIOTECHNIK DIETZ ART.NR. 17015

Opublikowano

Jest napisane na naklejce

VW/AUDI -> 4 Kanal ISO

Opublikowano
Jest napisane na naklejce

VW/AUDI -> 4 Kanal ISO

to zes wytlumaczyl :) zaloze sie ze cichy zdazyl do tego dojsc zanim zadal pytanie. A jak to dziala?

a wiec:

jest to adapter za pomoca ktorego tylne glosniki Twojego systemu audio (oryginalnego) zagraja jak najdzie Cie ochota na zmiane Chorusa na jakies nie ori radyjko. Bez niego zagra tylko przod bo niebedziesz mial gdzie do takiego radia podlaczyc kostki miniISO (trojkolorowej), a co za tym idzie wzmacniacz napedzajacy tyl nie dostanie sygnalu wiec tam bedzie cisza. ja zastosowalem taki adapterek u siebie i wszystko gra :good:

Opublikowano

Dzięki razk za wytłumaczenie z czym to się je :) , ale zastanawia mnie tylko jedno. Po co miałem coś takiego w aucie jak mam tylko głośniki z przodu... ,chyba że o czymś nie wiem albo mam tak schowane głośniki że ich nigdzie nie widać a są :chytry: Jak kupiłem moją czarnulkę to była wsadzona tzw."sztuka" jvc a chorusa II dokupiłem i właśnie wtedy wydobyłem ten adapterek i z tego co kojarzę to iso podłączone były tylko dwa głośniki, hmm.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...