klakier764 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Witam wszystkich Mam problem wprawdzie sporadyczny ale jest Nr Błedu 00257.zawór dolotowy ABS.Lewy Przód-N101 Znalazłem na forum ze już był poruszany ale nie rozwiązany Dodam ze już mam założoną 3 przepływkę z dokładnie tym samym numerem i ciąle to samo wykasuję i po jakimś tam czasie znowu Auto nie kopci nie traci mocy tyle ze dziada świeci Co z tym zrobić auto sprzedać czy co bo juz nie wiem gdzie wbić palce
piotrsob1 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) No przecież ten kod dotyczy nieprawidłowej pracy układu ABS, a nie silnika Zespół zaworów wśród których znajduje się ten powodujący błędy jest zespolony z pompą ABS Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez piotrsob1
klakier764 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) No w końcu jakaś sensowna odpowiedz Serdeczne dzięki to przyjdzie rozglądać się mi gdzieś za pompą ABS No ale czy to normalne by zapalała się mi przy tym kontrolka silnika bo tylko jest ten błąd Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez klakier764
piotrsob1 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Sterowniki silnika , ABS/ESP i automatycznej skrzyni biegów komunikują się ze sobą prze magistralę danych układu napędowego i "widzą" błędy w niej
klakier764 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Serdeczne dzięki za to co chciałem się dowiedzieć Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi