Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 Avant LIFT 2.0 TDI 203 KM Phantom Black Competition+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grubo probiona a4'ka. dla mnie ideal!

Opublikowano
Godzinę temu, l2k2 napisał:

Ok. 5 mm do ścięcia. Trzeba uważać, żeby nie uszkodzić przewodu oraz taśmy, ale jak się z tym pobawisz to będą idealnie płasko. Jeszcze potem trzeba je zabezpieczyć przed wilgocią i klejenie na taśmę dwustronną. Na fotkach tak jak to powinno wyglądać.

IMG_4253.jpg

IMG_4252.jpg

IMG_4256.jpg

IMG_4473.jpg

IMG_4486.jpg

dzięki za zdjęcia :D fajny daje to efekt po otwarciu drzwi, trzeba pomału szukać listw

Opublikowano

W tygodniu zobaczę, mam gdzieś w piwnicy z a3 8v z tego co przy zamówieniu widziałem te listwy są od dołu już płaskie. Obyło się by bez cięcia, jak coś dam znać. Byłby szybszy mod :D

Łukasz widzę że znowu temat powrócił z a5ki hehe ? 

Opublikowano
3 godziny temu, MaciekPL napisał:

W tygodniu zobaczę, mam gdzieś w piwnicy z a3 8v z tego co przy zamówieniu widziałem te listwy są od dołu już płaskie. Obyło się by bez cięcia, jak coś dam znać. Byłby szybszy mod :D

z ciekawości patrzyłem na zdjęcia takich listw z a3 i rzeczywiście są płaskie od tyłu, ciekawe jaki mają rozmiar i jak by pasowały do progu w b8 :D daj znać @MaciekPL jak coś będziesz wiedział

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Hubertus01 napisał:

dzięki za zdjęcia :D fajny daje to efekt po otwarciu drzwi, trzeba pomału szukać listw

Nie ma sprawy. Nie jestem zbytnim zwolennikiem takiej rzeźby, ale ostatecznie wyszło to dobrze, a podświetlane progi trzeba przyznać że często cieszą pyska.

Jeśli listwy z A3 są płaskie to tym lepiej, sprawdźcie jeszcze długość panowie, żeby za krótkie się nie okazały.

4 godziny temu, MaciekPL napisał:

Trochę tu, trochę tam. Chyba trzeba będzie emblematy na klapę znowu przykleić, żeby nie było niejasności :grin:

Opublikowano
7 godzin temu, l2k2 napisał:

Nie ma sprawy. Nie jestem zbytnim zwolennikiem takiej rzeźby, ale ostatecznie wyszło to dobrze, a podświetlane progi trzeba przyznać że często cieszą pyska.

Jeśli listwy z A3 są płaskie to tym lepiej, sprawdźcie jeszcze długość panowie, żeby za krótkie się nie okazały.

Trochę tu, trochę tam. Chyba trzeba będzie emblematy na klapę znowu przykleić, żeby nie było niejasności :grin:

Długości są ważne np z a6,a7 c7 są sporo dłuższe niż z b9 jak by ktoś pytał :) listwy robią robote fest wchodzisz to odrazu cieszy Ryjek sie sam :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Setup na lato się kompletuje :)

IMG_8053.jpg

IMG_8018.jpg

Opublikowano

No myślałem ze Majster odpuścił temat :) teraz go lekko w ⬇️⬇️⬇️ I bedzie cacy :) ciekawy felunek ?

Opublikowano
  • Autor

Musi iść niżej, odbyłem już poważną rozmowę z moim dentystą :decayed: Zobaczy się jak to razem siądzie.

Opublikowano

Myślałeś nad zmianą radia ;)? Bo niestety fabryczne odtwarzacze mocno ograniczają te focale :( myślałem o założeniu do siebie ale nie chce męczyć się wewnętrznie wiedząc że zawsze może zagrać jeszcze lepiej a radio to ogranicza :/

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Mordeliuss napisał:

Myślałeś nad zmianą radia ;)? Bo niestety fabryczne odtwarzacze mocno ograniczają te focale :( myślałem o założeniu do siebie ale nie chce męczyć się wewnętrznie wiedząc że zawsze może zagrać jeszcze lepiej a radio to ogranicza :/

Fabryczny system niestety zawsze daje kiepski sygnał i nie pozwala wykorzystać potencjału głośników, dlatego jest przetwarzany przez Matcha (procesor DSP ze wzmakiem) i to rozwiązuje ten problem przy zachowaniu ori jednostki sterującej.

Opublikowano
9 godzin temu, l2k2 napisał:

Fabryczny system niestety zawsze daje kiepski sygnał i nie pozwala wykorzystać potencjału głośników, dlatego jest przetwarzany przez Matcha (procesor DSP ze wzmakiem) i to rozwiązuje ten problem przy zachowaniu ori jednostki sterującej.

Jaki koszt z ciekawosci :)? 

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Mordeliuss napisał:

Jaki koszt z ciekawosci :)? 

Nowe w zależności od modelu od 2 tys. w górę, z używkami jest dosyć ciężko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny projekt,mody grube. Turbo wchodzi p&p czy jest potrzebna jakaś rzeźba? Kilka dni temu sam kupiłem poliftowego s-line 140KM i jednak trochę brakuje mocy. Mod będzie konieczny

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :) Zależy jaki masz silnik, ale turbo powinno podejść p&p.

Opublikowano
  • Autor

W końcu porządek z zawieszeniem, na tygodniu założony Eibach Prokit, do tego też stabilizatory tył RS5 i przód RS4 (z alu łącznikami, ori plastikowe poszły out) + letni setup 19". Oczywiście ustawiona geometria, doważanie kół z testem drogowym i jedzie jak po sznurku B) zakręty.. :whistling: i jakoś zaczęło to też wyglądać.

A że była na wizycie u mechanika, 138 tys. km na blacie, przy okazji wymieniono też rolki, sprzęgiełko alternatora i pasek wielorowkowy, bo coś zaczynało się głośniej robić stamtąd. Komplet i będzie spokój.

Eibach ProKit.jpg

Stabilizatory.jpg

Rolki.jpg

IMG_8155.jpg

IMG_8157.jpg

IMG_8158.jpg

IMG_8163.jpg

IMG_8168.jpg

IMG_8203.jpg

IMG_8205.jpg

IMG_8214.jpg

IMG_8256.jpg

IMG_8266.jpg

Edytowane przez l2k2

Opublikowano

Bardzo fajny projekt :)

Opublikowano

Dobrze to wygląda :thumbup1:

Opublikowano

Stabilizatory kupowałeś w ASO? jaki koszt tył i przód jeśli można wiedzieć?

Opublikowano

Fajnie to wygląda , felung pasuje do niej :thumbup1: