Mungooo Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witam czy montowal ktos przy pelnym przelocie na dp koncowy wydech turbo works ? Jak to gada? Cena sympatyczna i wyglad też calkiem spoko
DaveDaveDave Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Mam wydech turboworksa u siebie w 1.8t na 2x tłumikach. Nie polecam, ten syf wypala się szybko.
bartez80 Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) niestety ,kolego jak chcesz porzadny wydech ,to takie gotowe tlumiki po 200 czy 300 pln z allegro ,nadaja sie do tego co wyzej napisal kolega ,ja robie wydechy juz troche czasu i nie chcialem tego pisac tutaj jako pierwszy ,zeby nie było ze robie komus anty reklame ,ale doswiadczenia juz z takimi gotowcami nabrałem ,chcesz wydech ,to zapraszam do siebie https://www.facebook.com/BM.Performance.Olsztyn/ Edytowane 3 Września 2017 przez bartez80
Mungooo Opublikowano 9 Września 2017 Autor Opublikowano 9 Września 2017 A jakie firmy polecacie na koncowe wydechy poza tymi robionymi na zamowienie
bartez80 Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 12 godzin temu, Mungooo napisał: A jakie firmy polecacie na koncowe wydechy poza tymi robionymi na zamowienie godne polecenia ,to MILTEK ,Supersprint ,ale to sa układy dedykowane i cena nie mała... a jak szukasz czegos do samodzielnego wyspawania układu ,to może nie być łatwo ,bo tak jak pisałem ,wyzej ,te masowo produkowane tlumiki ,nie sa najlepsze , jedne ,puste w srodku (mało wygłusenie ,albo kiepskiej jakosci) inne pekaja ,na spawach ,jeszcze inne moment zardzewieja ,bo stal ,lipna ...
Kejsi Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Od samej turbinki 3" na kwasie, środkowy przelot y pipe końcowe przeloty https://youtu.be/rN9NUFqUJZA 20181222_204607.mp4 Edytowane 23 Grudnia 2018 przez Kejsi
Rekomendowane odpowiedzi