bolsblu Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Wiem, że trochę to dziwaczne ale mam ustawioną fajną muzyczkę jako dzwonek i fajnie się słucha na zestawie jak ktoś do mnie dzwoni więc pomyślałem, że może jest jakiś sposób na muzykowanie tak w ogóle. Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Czy dzwonek, ktory masz ustawiony w telefonie wydobywa sie z glosnikow w zestawie glosnomowiacym? Czy to jest ori zestaw glosnomowiacy?
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Czy dzwonek, ktory masz ustawiony w telefonie wydobywa sie z glosnikow w zestawie glosnomowiacym? ORI BT i dokaldnie muzyczka gra w głośnikach przynajmniej u mnie ale czy da sie odtwrzac muzyke hmmm nie wiem.....
WiesiekM Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Oprócz dzwonka (i rozmowy telefonicznej ), jakoś żadne dźwięki nie chcą być słyszalne. Uruchomiona w telefonie navi też milczy niestety, kiedy jest podłączony do zestawu.
malik Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Niestety oryginalny Bluetooth Audi nie spełnia standardów wersji 2.0 tylko 1.1 co między innymi nie pozwala mi na odtwarzanie muzyki w stereo.
Rekomendowane odpowiedzi