Lastk Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Hej, dajcie znać jak wybrać trasę alternatywną w mmi 2g high? Gdy miałem rns-e to po wybraniu miejsca docelowego na chwilę wyświetlał się podgląd trasy i mogłem wybrać pokrętłem różne drogi przez które będę jechał a tutaj zonk....
Onkel Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Tez mi tego brakuje w 3G basic. Jest możliwość ustawienia tego?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wrclaguna Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Dnia 3.09.2017 o 06:51, Onkel napisał: Tez mi tego brakuje w 3G basic. Jest możliwość ustawienia tego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk basic nie posiada tegotylko HDD
Onkel Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 19 minut temu, wrclaguna napisał: basic nie posiada tegotylko HDD Wymiana basic na hdd wiąże się z wymianą całości tak jak z mmi 2?
wrclaguna Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Robiłem to nie raz i nie ma koniecznosci wymiany wszystkiego Wszystko zalezy jaki jest gateway ( fleszowanie) ekran panel ramka czytnik do wymiany
Onkel Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Czytnik jeśli mam na karty pamięci to tez do wymiany? Jak sprawdzić gateway?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi