muunv Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 Jaki koszt plastiku pod przelaczniki?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
qruku Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 12 godzin temu, muunv napisał: Jaki koszt plastiku pod przelaczniki? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 97 zl ☺
qruku Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Bawimy się dalej przyleciały grzane spryski przed zimą Edytowane 17 Listopada 2017 przez qruku
daglas Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 W dniu 13.11.2017 o 08:06, muunv napisał: Tez zakladalem u siebie te zamienniki. Spoko sa, nie widac roznicy
qruku Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) 23 godziny temu, daglas napisał: Tez zakladalem u siebie te zamienniki. Spoko sa, nie widac roznicy Właśnie jestem po wymianie. Robią mega różnice Wpadły też obudowy s4. Cieszą jak fix Edytowane 18 Listopada 2017 przez qruku
muunv Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 Oem nakladki s4?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
daglas Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 28 minut temu, qruku napisał: Właśnie jestem po wymianie. Robią mega różnice W jakim sensie ? Mi chodzilo o roznice pomiedzy Nimi a oryginalem.
qruku Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) 42 minuty temu, muunv napisał: Oem nakladki s4? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, oem s4 obudowy w pełnym aluminium. BTW ważą chyba 5 razy więcej niż zwykłe plastikowe obudowy. Jakościowo są extra. 16 minut temu, daglas napisał: W jakim sensie ? Mi chodzilo o roznice pomiedzy Nimi a oryginalem. No właśnie miałem na myśli że robią mega różnice na plus w stosunku do oryginałów Edytowane 18 Listopada 2017 przez qruku
qruku Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Przy okazji pojawiła się zagwozdka. Od czego ten kabelek? W jednym i drugim lusterku miałem go luzem podpowie ktoś ? Edytowane 18 Listopada 2017 przez qruku
Norbas Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 Widzę, ze lusterka zmieniałeś. Ile pinów tam masz ?
muunv Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 Wiem, sam mam lustra z s4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
qruku Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Opublikowano 18 Listopada 2017 17 minut temu, Norbas napisał: Od wkładów fotochromowych Yyy tzn że mogę sobie kupić wkłady fotochromowe ? Od razu mówię że nie mam czujnika światła. 16 minut temu, Norbas napisał: Widzę, ze lusterka zmieniałeś. Ile pinów tam masz ? Nie zmieniałem lusterek tylko obudowy. Lusterka mam podgrzewane i składane ale nie wiem ile to pinów
Norbas Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 Miałeś ori składane ? Masz fotochrom wewnętrzny ?
qruku Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Opublikowano 19 Listopada 2017 10 godzin temu, Norbas napisał: Miałeś ori składane ? Masz fotochrom wewnętrzny ? Tak ori składane. A lusterko wewnątrz mam zwykłe, bez fotochromu.
Norbas Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 No to słabo. Fotochrom zewnętrzny bierze sygnał z fotochromy wewnętrznego... wiec jak kupisz szkła to Ci nic nie da musiałbyś dokupić jeszcze fotochrom wewnętrzny i wszystko podłączyć 1
qruku Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Opublikowano 19 Listopada 2017 21 godzin temu, muunv napisał: Wiem, sam mam lustra z s4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Elegancko 8 godzin temu, Norbas napisał: No to słabo. Fotochrom zewnętrzny bierze sygnał z fotochromy wewnętrznego... wiec jak kupisz szkła to Ci nic nie da musiałbyś dokupić jeszcze fotochrom wewnętrzny i wszystko podłączyć No i wszystko jasne. To zostaje wszystko po staremu.
qruku Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Korzystając z wolnej soboty i ładnej pogody popełniłem "Januszowego Moda" Zainspirował mnie do tego jakiś redaktorek który w jednej z gazet motoryzacyjnych zachwalał zestaw Motip'a do samodzielnej renowacji. Z racji, że na moich obecnych felgach mi jakoś specjalnie nie zależy bo docelowo będą tylko zimówkami to pomyślałem że się pobawię; i się pobawiłem Kupiłem rzeczone farbki + lakier bezbarwny. Dodatkowo dokupiłem dwuskładnikową szpachlówkę do alu, plastikowe szpachelki japońskie, odtłuszczacz, oraz papierki ścierne o granulacji 150, 240, 500, 800, 1000, 2000, 3000. Felgi raczej od nowości nie widziały renowacji a ich stan nie wymaga dodatkowego komentarza: Felgi wyczyszczone, zmatowione i odtłuszczone pod szpachlowanko: "Wyszpachlowane" i wyszlifowane: Przed podkładem zostały ponownie odtłuszczone. Lewa już w lakierze, prawa jeszcze w podkładzie: Przed lakierem srebrnym trzeba jeszcze zmatowić podkład i podszpachlować ewentualne ubytki no i dalej jazda z papierkami o granulacjach od dołu do góry. I na koniec efekt końcowy w lakierze bezbarwnym: Koniec. Ogólnie efekt jak na taką "chałturę" całkiem zadowalający. Przynajmniej felgi już nie straszą. Edytowane 30 Listopada 2017 przez qruku
muunv Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 No musze przyznac, ze jak na warunki domowe to kawal dobrej roboty Gratuluje zapalu i efektu. Zanim wrzucisz je na samochod to poloz na nie jakas „powloke” lub cos podobnego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KoJ@K Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Nóweczki panie Gratki za ogarnięcie samemu
Rekomendowane odpowiedzi