qruku Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2018 22 godziny temu, black4 napisał: BTW. Przy jakim przebiegu wymieniałeś ? Nawet po wymianie poduch/sprzęgła/dwumasy nadal coś stuka? Może elementy zawieszenia? Btw. Kiedy wahacze wymieniałeś? Przy Bose różnica jest b.duża. A jeśli masz koło zapasowe np. 18" możesz dodatkowego suba Bose z Q5 podpiąć, Pozdrawiam Hej, poduszki przy przebiegu 260kkm więc mogły być już trochę wytelepane od nowości po wymianie od razu czuć poprawę. Wahacze dopiero planuje wymienić, ale mam tak roz*#$#@ną osiedlową drogę dojazdową do domu że aż by mi szkoda było chyba narazie nowych tłuc na niej. Te jeszcze dzielnie dają radę. Koło zapasowe mam pełnowymiarową 17.
black4 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Ok rozumiem, dzięki za info. Odnośnie stuków niestety stawiam, że to zawias... Jeśli masz 17" to wchodzi Sub Bose np. z mazdy 6. Wyrzucasz wbudowany w nim wzmacniacz i podłączasz pod wzmak Bose: http://allegro.pl/subwoofer-mazda-6-gap4-66960-bose-i7340088466.html Pozdrawiam 1
qruku Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2018 22 godziny temu, black4 napisał: Jeśli masz 17" to wchodzi Sub Bose np. z mazdy 6. Wyrzucasz wbudowany w nim wzmacniacz i podłączasz pod wzmak Bose: http://allegro.pl/subwoofer-mazda-6-gap4-66960-bose-i7340088466.html Dzięki black za info nawet nie wiedziałem o takim "triku". Jak mi będzie mało basu to się wtedy rozejrzę za tym subem heh
black4 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Witaj, Nie ma sprawy Jeśli dobrze pamiętam dodatkowy sub podpinasz pod wiązkę ori suba. Można to zrobić na ori kostkach, żebyś mógł go łatwo wyjmować, Pozdrawiam
qruku Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Bose zamontowane parę dni temu także można już coś napisać ?? Całością prac zajął się kolega @czaki22 za co serdeczne dzięki Ameryki nie odkryje że gra dużo lepiej, basu w końcu nie brakuje i jak dla mnie dodatkowy sub w kole jest już zbędny. Różnica przede wszystkim odczuwalna przy mocnym "volume" rzekłbym że gdzie standardowe nagłośnienie się kończy tam Bose się zaczyna. Czuć moc Dodatkowo wskoczył adapter aux bluetooth który podpatrzyłem u @afroo. (przy okazji dzięki za dodatkową pomoc za kulisami ), aczkolwiek tu się niestety borykam z pewnymi problemami. Podpięty jest zgodnie ze sztuką do stałego zasilania rnse i po chwili się wiesza i nie chce się połączyć ze smartfonem. Odpięcie od zasilania i ponowne wpięcie - działa, gra, telefon go znajduje już myślałem że to tylko jednorazowy wybryk ale niestety na drugi dzień powtórka z rozrywki także temat jeszcze do dopracowania bo na prawdę przyjemna sprawa słuchać mjuzik bezkabelkowo z fona. Korzystając z uroków ładnej pogody w ten weekend udało się wyskoczyć do Arłamowa na mały relaks gdzie Audiczka chętnie zapozowała do zdjęć w barwach narodowych ?: Edytowane 21 Czerwca 2018 przez qruku 1
Adam87 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ehh .. tak czytam i czytam to jednak przydałoby się i u mnie wrzucić takie granie bo to czego słucham wymaga dobrej jakości... dasz znać na pw jaki cały koszt wyszedł i ile pracy??? Pozdrawiam
qruku Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Opublikowano 30 Lipca 2018 Tak się zbiera na mody w nalewce babuni ???
niwet Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Taka nalewka przydałaby mi się Widziałbym tutaj lampy w czerni
HOLMATRO Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 2 godziny temu, qruku napisał: Tak się zbiera na mody w nalewce babuni ??? Ja tym sposobem dwa lata temu odłożyłem na wakacje do Grecji.. Codziennie wieczorem wszyscy do skarbony wszystkie 1,2,5 zł monety z portfeli. Miesiac za miesiącem i ciężko było do banku donieść 1
qruku Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Opublikowano 31 Lipca 2018 16 godzin temu, niwet napisał: Taka nalewka przydałaby mi się Widziałbym tutaj lampy w czerni Dobra nalewka nie jest zła mi by się takich kilka przydało heh Lampy narazie zostają ori, ale może się uda w sierpniu coś innego zmajstrować 15 godzin temu, HOLMATRO napisał: Ja tym sposobem dwa lata temu odłożyłem na wakacje do Grecji.. Codziennie wieczorem wszyscy do skarbony wszystkie 1,2,5 zł monety z portfeli. Miesiac za miesiącem i ciężko było do banku donieść Super pomysł ?️ chociaż ta nalewka 1 i 5 nie przyjmuje bo są za duże ?
Adam87 Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 2 godziny temu, qruku napisał: ta nalewka 1 i 5 nie przyjmuje bo są za duże ? To zmień nalewkę i żeby też 5 wchodziły to i na lampy uzbierasz Pomysł fajny... u mnie zawsze takie drobne lądują w popielniczce i są na myjnie ale chyba pomyśle o nalewce
qruku Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Trailer Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez qruku
tazzi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 36 minut temu, qruku napisał: Trailer Czyżby zamówienie indywidualne ?:)
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, qruku napisał: Trailer Wejda pod ori dokladke czy z s4 bierzesz ? Btw piekny masz kolorek wozu Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Gość
qruku Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Godzinę temu, tazzi napisał: Czyżby zamówienie indywidualne ?:) Nie, mają dedykowane kompletne tłumiki do tego silnika w quattro i kombi ? 37 minut temu, underdaglas napisał: Wejda pod ori dokladke czy z s4 bierzesz ? Pod ori nie wejdą, z s4 musi być.
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 1 minutę temu, qruku napisał: Nie, mają dedykowane kompletne tłumiki do tego silnika w quattro i kombi ? Pod ori nie wejdą, z s4 musi być. Daj znac po montazu jaka roznica w dzwieku
qruku Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 47 minut temu, underdaglas napisał: Btw piekny masz kolorek wozu Dzięki 4 minuty temu, underdaglas napisał: Daj znac po montazu jaka roznica w dzwieku Spoko, dam znać po montażu jakie odczucia. Po cichu liczę właśnie na jakiś miły pomruk ?? BTW i tak uważam że ori puchy w 2.0tfsi nie brzmią najgorzej jak na stock'owy osprzęt.
niwet Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 21 godzin temu, qruku napisał: Trailer No no no Końcówki mają po 80mm? Ile taka przyjemność od ultera jeśli można wiedzieć? wstaw koniecznie filmik
qruku Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, niwet napisał: No no no Końcówki mają po 80mm? Ile taka przyjemność od ultera jeśli można wiedzieć? wstaw koniecznie filmik Końcówki 2x70mm. W ich sklepie są za 1150 PLN ale w internetach można trafić za 1000 PLN i za tyle kupiłem. No może nagram filmik stary vs nowy ?
niwet Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 W dniu 11.08.2018 o 18:29, qruku napisał: Końcówki 2x70mm. W ich sklepie są za 1150 PLN ale w internetach można trafić za 1000 PLN i za tyle kupiłem. No może nagram filmik stary vs nowy ? Kurcze... 70 trochę małe ? 1
Rekomendowane odpowiedzi