Bieniek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 myślę o takim myku: zderzak ori s-line dokładka Riegera ori listwy drzwiowe S4 (są większe niż s-line) cos takiego jak na fotce tylko zamiast tych progów byłyby listwy S4 Tu jest gitara.Najlejki wywalic i felunek zostawic i bedzie elegancko :good:Tylko o feldze nie zapomnij,bo bez tego nie ma co sie brac za upiekszanie.
Kocky Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Powiem Ci że ja bym poszedł w S-line Zgadzam się z przedmówcą. Wg mnie S-line jest ładniejszy niż te wszystkie propozycje
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Tu jest gitara.Najlejki wywalic i felunek zostawic i bedzie elegancko :good:Tylko o feldze nie zapomnij,bo bez tego nie ma co sie brac za upiekszanie. Felga musi być duża do takiego pakietu. Pasuje minimum 19" bo mniejsza może zginąć na samochodzie.
KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 te wszystkie pakiety jakos nie pasuja do B7, moze gdyby zrezal ze wszytskich jeden to moze choc i to nie wiem czy nie byloby napieprzone zabardzo, ORI S-LINE albo najlepiej od S4 pakiet i taka opcja jest chyba najlepsza, a jeszcze jak masz CIORNEGO AVANTA to juz nic wiecej Ci nie potrzeba ale to IMHO.
Dibo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 te wszystkie pakiety jakos nie pasuja do B7, moze gdyby zrezal ze wszytskich jeden to moze choc i to nie wiem czy nie byloby napieprzone zabardzo, ORI S-LINE albo najlepiej od S4 pakiet i taka opcja jest chyba najlepsza, a jeszcze jak masz CIORNEGO AVANTA to juz nic wiecej Ci nie potrzeba ale to IMHO. Eee tam... Jak dobrze skomponuje wszystko to będzie kozak
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 te wszystkie pakiety jakos nie pasuja do B7, moze gdyby zrezal ze wszytskich jeden to moze choc i to nie wiem czy nie byloby napieprzone zabardzo, ORI S-LINE albo najlepiej od S4 pakiet i taka opcja jest chyba najlepsza, a jeszcze jak masz CIORNEGO AVANTA to juz nic wiecej Ci nie potrzeba ale to IMHO. Eee tam... Jak dobrze skomponuje wszystko to będzie kozak dokładnie ... może to naprawdę dobrze wyglądać
Dibo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 te wszystkie pakiety jakos nie pasuja do B7, moze gdyby zrezal ze wszytskich jeden to moze choc i to nie wiem czy nie byloby napieprzone zabardzo, ORI S-LINE albo najlepiej od S4 pakiet i taka opcja jest chyba najlepsza, a jeszcze jak masz CIORNEGO AVANTA to juz nic wiecej Ci nie potrzeba ale to IMHO. Eee tam... Jak dobrze skomponuje wszystko to będzie kozak dokładnie ... może to naprawdę dobrze wyglądać No i przede wszystkim nie będzie oklepane
Adas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 myślę o takim myku: zderzak ori s-line dokładka Riegera ori listwy drzwiowe S4 (są większe niż s-line) cos takiego jak na fotce tylko zamiast tych progów byłyby listwy S4 te brewki sa do kitu
KERCZI Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 no i naklejka na szybie prawie jak SONY ;p
Dibo Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Bo to jest prezentacja całego bodykitu a każdy wybiera sobie co mu się podoba z asortymentu Także pomijająć brewki i ten napis jest
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Rieger albo Caractere ew. Oettinger - ABT mi nie podchodzi za bardzo.
Dibo Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 progi są okropne... Ale chodzi Ci o Riegera ? Bo mi się podobają, ale to kwestia gustu
KERCZI Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 no wlasnie temat jest o tyle trudny, ze to kwestia gustu, a o tym sie podobno nie mowi Jak dla mnie z ABT tylko przedni zderzak moze byc...
kuredu Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 mi się np podoba przedni zderzak Rieger, ale poza tym nic więcej z tego pakietu. Wszystko kwestia gustu. Najważniejsze żeby się Tobie podobalo
Rekomendowane odpowiedzi