Kunio Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ja nie musze niczego udowadniac... Mylę się?? Mam nadzieje, że nie A po za tym najważniejsze, że idzie jak rakieta tak samo mowilem o A4 2.8 V6 jak się przesiadłem z laguny A mam pytanko... Wiecie może gdzie i za ile moge zamontowac do tego auta sprężarkę?? Gdzie hmm... VTG ? Za ile? hmmm... duuuzo, bardzo duzo. Lepiej trzeba było kupić 2.7T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Jedź do VTG Znasz przybliżone ceny? Oczywiście będę troche szperał po necie Cen nigdzie nie ma.Wszystko ustalane indywidualnie.Proponuje wykonać telefon go Grzesia z Vtg i wszystko będzie jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sline Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ok, dzięki i nie zmuszajcie mnie do dodatkowych postów, udowadniających potencjał tego auta Z góry dzięki za spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 znając kolegę to same naklejki Powered by VTG dadzą mu z 50KM więcej jade na miasto bo się rozbawiłem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Nom tam najlepiej sie pytać ale szykuj tak od 10 tyś. Chyba że masz tiptronik to lepiej sie w to nie baw przerabiałem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sline Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 same naklejki Powered by VTG dadzą mu z 50KM więcej Nie 50 tylko 300... Daj już spokój... Zrobie test jeszcze jeden na hamowni i pokaze wyniki. A twoja Audiawka ma na 100% równo 150km?? Udowodnisz?? [ Dodano: 2006-05-17, 19:39 ] A mówiłem juz, że zawieszenie jest obniżone o 3cm i dlatego na 18 się nie przekonałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traviz Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 A mówiłem juz, że zawieszenie jest obniżone o 3cm i dlatego na 18 się nie przekonałem? A czy jest coś jeszcze o czym zapomniałeś nam napisać ? :mrgreen: np. u mnie na sportowym nie ma różnicy czy 215/45R17 czy 195/65R15 To jak jest z tymi tablicami ? Bo nie zauważyłem nigdzie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sline Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 To jak jest z tymi tablicami ? A o które chodzi :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traviz Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 To jak jest z tymi tablicami ? A o które chodzi :mrgreen: O te WL z fotek z Koszalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 jest to jeden z moich ulubionych tematów na forum spoko, ja też już nie będe się sprzeczał i cierpliwie czekam na wykres z hamowni tak jak powiedziałem Litr się chłodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmpl Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 To jak jest z tymi tablicami ? Bo nie zauważyłem nigdzie odpowiedzi Co Cię to tak zainteresowało? Sql jest z Lublina, a jeździ na krakowskich tablicach, i jakoś nikogo to nie obchodzi, a tu tablice i tablice M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sline Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ahaa... Bo autko jest w Bel Leasing I nie są to koszalińskie blachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traviz Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ahaa... Bo autko jest w Bel Leasing I nie są to koszalińskie blachy. No i wszystko jasne :mrgreen: O to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladyrs Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 furka fajniutka, nie pogardzij by tym silniczkiem napewno ladnie wciaga asfalt i .... paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sline Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Taka mała informacja Możliwe, że za około 2 tygodnie już nie będe miał tej A4 tylko rs6 505km :smile: No i wtedy na 100% na hamownię VTG zajadę Jakieś pytania to chyba można tutaj pisać :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Ale my chcemy wykres z tego Samochodu a nie z RS6,pozatym to nie klub A6 tylko A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 coś mi tu nie teges :???: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciku Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 ...Możliwe, że za około 2 tygodnie już nie będe miał tej A4 tylko rs6 505km :smile: No i wtedy na 100% na hamownię VTG zajadę WOW ... marzenie ehhhh :neutral: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sline Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Ale my chcemy wykres z tego Samochodu a nie z RS6,pozatym to nie klub A6 tylko A4 A4 już prawie nie mam :roll: Za pare dni już przyprowadzam RS6... No i co, że A4 W to trzeba mieć A4, żeby być userem?? Dzisiaj byłem w Gdańsku na jeździe próbnej... Jezuuuuuuu :mrgreen: Fota z dziś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 W to trzeba mieć A4, żeby być userem?? raczej nie trzeba :razz: taki automat - RS6 - bardzo na moją jazdę miejską by mi się przydał :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi