wicior123 Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 witam gratuluje auta. w koncu ktos z moich okolic zapraszam do tematu " spot zachodniopomorski" Pozdrawiam
sline Opublikowano 24 Września 2006 Autor Opublikowano 24 Września 2006 Obiecuję w tym temacie zamieszczać niedługo filmiki i zdjęcia z RS6 w akcji :mrgreen: Potwór... [ Dodano: 2006-09-24, 22:02 ] No autko piekne, ale felgi 17 to zdecydowanie za malo , brakuje jej 18" i wtedy bedzie po prostu ideał :mrgreen: No to teraz 19' i jest świetnie w RS6 bo jest troche bardziej miekka niż A4
sline Opublikowano 24 Września 2006 Autor Opublikowano 24 Września 2006 No serio... Moja A4 ma utwardzone, obniżone i jest nieziemsko twarda a rska super tłumi dziury mimo, że ma 19'.
pet3r Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 poleciales po calosci!! okradasz banki, ze jezdzis extra furami i co chwile je zmieniasz? az sie boje zapytac, co planujesz kupic po RS6... gratuluje auta, wiesz co dobre!
sline Opublikowano 25 Września 2006 Autor Opublikowano 25 Września 2006 poleciales po calosci!! okradasz banki, ze jezdzis extra furami i co chwile je zmieniasz? az sie boje zapytac, co planujesz kupic po RS6... gratuluje auta, wiesz co dobre! Jak co chwile W leasing jak sie bierze to nie trzeba banków okradać :razz: Firma ponad 9 lat już istnieje to stać ją na taki samochód No serio z tym zawieszeniem... Pneumatyczne ma i wybiera dziury jak s klasa Cięzko znaleźć coś lepszego więc ten już na myśle spokojnie 6 latek :mrgreen:
poziek Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 gratulcje autka piękna maszyna:) a Twoja była A4 i jej moc pozostanie klubową legendą :razz: L8
spanky Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 :twisted: czekamy na wiecej fotek ......
sline Opublikowano 25 Września 2006 Autor Opublikowano 25 Września 2006 http://www.allegro.pl/item127683458__audi_rs6_.html Fotki i opis
Gość Murzyn Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 mimo ze czerwone mi sie nie podoba to ...rewelka jak kazdy RS
spanky Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1587956http://www.allegro.pl/item127683458__audi_rs6_.html Fotki i opis cena jakas promocyjna ..... :twisted: he he he .... cudne autko ..... jezdzilem seria 450 kucy i jak wysiadlem to mi kolanka sie uginały .... ciekawe jak to jedzi ze stajnia 505 kucy .... :?:
sline Opublikowano 25 Września 2006 Autor Opublikowano 25 Września 2006 jak wysiadlem to mi kolanka sie uginały Hehehehe :mrgreen: Sam jeździłem nim tylko na 20% jak narazie... Zobaczymy w czwartek/piątek Na 100% jakieś filmiki sie tu pokazą mimo ze czerwone mi sie nie podoba Ehh no na zdjęciach nie widać wszystkiego :neutral: Ale są gusta i guściki :smile: Mi się czerwony baaaardzo podobał
spanky Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Na 100% jakieś filmiki sie tu pokazą czekamy .....
MeRa Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 co tu duzo pytac .... super audiolka radze zainwestowac w porzadne zabezpieczenia ..... pozdro
sline Opublikowano 26 Września 2006 Autor Opublikowano 26 Września 2006 co tu duzo pytac .... super audiolka radze zainwestowac w porzadne zabezpieczenia ..... pozdro Oczywiste Auto będzie w piątek więc na weekend coś tu sie pokaże A może zrobie tak: Piszcie jaki filmik chcecie żebym tu zamieścił (np od 0-100, dźwięk z tłumika, widok z zewnątrz jak auto jeździ itd) I w weeked albo na tygodniu tu sie to pojawi :-)
wojtas-audi Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Ja bym chcial zobaczyc jak wyglada gdy uderzy w drzewo ?? :mrgreen: Hehe zartuje, zamieszczaj wszystko co bedziesz mogl - od 0 - 100, dzwiek silnika, i duzoo fotek A no i koniecznie musisz na wszystkie spoty w polsce przyjezdzac, bo ile to , chwilka i jestes :razz:
sline Opublikowano 26 Września 2006 Autor Opublikowano 26 Września 2006 Ja bym chcial zobaczyc jak wyglada gdy uderzy w drzewo ?? :mrgreen: Hehe zartuje, zamieszczaj wszystko co bedziesz mogl - od 0 - 100, dzwiek silnika, i duzoo fotek A no i koniecznie musisz na wszystkie spoty w polsce przyjezdzac, bo ile to , chwilka i jestes :razz: Zależy na ile praca pozwoli A filmiki to już syn tu sie zaopiekuje Niektóre posty tutaj są jego więc pewnie sam coś tu będzie wrzucał
pet3r Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Ja bym chcial zobaczyc jak wyglada gdy uderzy w drzewo ?? :mrgreen: Hehe zartuje, zamieszczaj wszystko co bedziesz mogl - od 0 - 100, dzwiek silnika, i duzoo fotek A no i koniecznie musisz na wszystkie spoty w polsce przyjezdzac, bo ile to , chwilka i jestes :razz: Zależy na ile praca pozwoli A filmiki to już syn tu sie zaopiekuje Niektóre posty tutaj są jego więc pewnie sam coś tu będzie wrzucał a syn ile lat ma? prawko juz posiada? jesli tak, to ja kluczyki i karte kredytowa bym chowal (gdyby moj ojciec mial taka fure... ). ja chcialbym zobaczyc jakie baczki kreci RS6. np rondo dookola bokiem, baczki na asfalcie, itp (chyba mam manie na punkcie krecenia sie autem ).
Rekomendowane odpowiedzi