mack724 Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Witam czy ktoś się orientuje jakie numery lub gdzie dostanę taśmę pod podgrzewana kierownice nigdzie nie mogę znaleźć wyminielem na podgrzewana a nie mogę jej niestety podłączyć:(
l2k2 Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 23 minuty temu, mack724 napisał: Witam czy ktoś się orientuje jakie numery lub gdzie dostanę taśmę pod podgrzewana kierownice nigdzie nie mogę znaleźć wyminielem na podgrzewana a nie mogę jej niestety podłączyć:( W B8 nie było podgrzewanej kierownicy, nie ma więc takiej taśmy.
mack724 Opublikowano 8 Września 2017 Autor Opublikowano 8 Września 2017 Tylko że ja kupiłem taką kierownice i stylu mam taki guzik do włączania podgrzewania
mack724 Opublikowano 8 Września 2017 Autor Opublikowano 8 Września 2017 Chyba że to od a6 a czy taśma by wtedy pasowała?
l2k2 Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 No może od A6 kupiłeś, w A4 nawet po zmianie taśmy podgrzewania nie uruchomisz.
mack724 Opublikowano 8 Września 2017 Autor Opublikowano 8 Września 2017 Szkoda dzięki za info pozdrawiam;)
Rekomendowane odpowiedzi