moras22 Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Witam, Mam problem z xenonem, przestała mi świecić prawa lampa, bezpieczniki sprawdziłem, wymieniłem jednego 5a sprawdziłem czy xenon się świeci ale dalej nie, przemieniłem żarówki, dalej nie swieci, wykręciłem lampe sprawdziłem napięcie - Wszystko ok, Jedyne rozwiązanie to przetwornica pod lampą.. Ktoś wymieniał gdzie ją dostane a może ktoś ma na sprzedaż? A może coś jeszcze mam sprawdzić? Edit: ktos wymieniał? 320 zl za jedną sztukę używaną to dużo??? Edytowane 9 Września 2017 przez moras22
a4bartek Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Udało Ci sie moze rozwiązać problem bo u mnie chyba to samo
lukasn1 Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Jak by co to mam przetwornice na sprzedaż sprawną Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ad3kwatny Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 jakie koszta w ogóle takich przetwornic ?
marcinoa4b5 Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 2 godziny temu, Ad3kwatny napisał: jakie koszta w ogóle takich przetwornic ? nie lepiej zapodać z koito denso np z vel satis kupisz za 100 tylko zasilanie przerobić, nie pchał by się w ori używkę za 320pln
Rekomendowane odpowiedzi