Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Problem z przyspieszeniem,pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, karaluch8 napisał:

No to git. Nie ruszaj. Te syyyyyyyy tez mam. I z 30tys juz tak mam od kad zaczzalem nia jezdzic.

No ok. Bede mial chwile to zrobie i wrzuce loga jeszcze.bo wczoraj na podlaczonym vagu jechalem ale loga nie moglem zrobic bo mi cos touchpad zaczął szwankowac. 

Opublikowano

Po wymianie gruszki jest wszystko w porządku... A na aucie sprawdzałeś ją? Jak pracowała, przycinała się jak zaciągałeś powietrze strzykawką?

Wysłane z OP3T

Opublikowano

9 godzin temu, Hezen napisał:

Po wymianie gruszki jest wszystko w porządku... A na aucie sprawdzałeś ją? Jak pracowała, przycinała się jak zaciągałeś powietrze strzykawką?

Wysłane z OP3T

Tak sprawdzalem ją, chodziła płynnie i była szczelna aczkolwiek podpadało mi ze była miekka, tzn. bez wiekszej siły moglem nia poruszac palcem,na nowej jiz tak lekko nie idzie. 

Opublikowano

Jak siedziała w turbinie mogłeś sztangę podnieść palcami? Poprawnie powinno być że sztangę można ruszyć tylko i wyłącznie poprzez podpięcie strzykawki i zaciągnięcie powietrza.

Wysłane z OP3T

Opublikowano

Tak, moglem bez wiekszych oporów i użycia siły ruszać sztangą turbiny. W nowej tak latwo nie jest, no i strzykawe wnet do samego końca trzeba wyciągnąć zeby poszła sztanga na samą góre.