Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ALF] A4 2.4 V6 5V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

był kiedyś czysty od czasu gdy go kupiłeś :chytry:

Opublikowano

Kolorek taki jak mojej silnik też jedynie moja kombi i rocznik 1999

Ładnie wyglądają w mojej pozycyjne światła z przodu niebieskie i podświetlanie wnętrza też na niebiesko

Opublikowano

ładna :audi: , silniczek :oklaski: reszta tak jak pisza koledzy felgi 17', delikatna gleba, lampki przód i bedzie miód :decayed::kox: pozdro :good:

Opublikowano

Ładna audiczka :wink4: Felunek większy i lampy przód do kosza i będzie kozak :decayed:

Opublikowano

Witam krajana, ładna audiczka, jakaś ładna 17", chociaż przy Twoim silniku nawet o 18" bym się pokusił, i lampki do zmiany i bedzie miodzio :good:

Opublikowano

Moja :audi: -ca jest świeżo po wymianie rozrządu i naprawie alternatora. :> Czeka ją jeszcze kilka drobnych prac, żeby na wiosnę była tip-top. :wink4:

0afffca94b954fb4med.jpg

b0ab6f68da5c7fd9med.jpg

[br]Dopisany: 13 Marzec 2009, 23:14_________________________________________________W poniedziałek będę wymieniał łączniki elastyczne w układzie wydechowym, bo w jednym pojawiła się dziura, a drugi nie wygląda zbyt bogato. :wink4:

Opublikowano

konradzed kiedy jakies ladne lampki..? :decayed:

Opublikowano

no kiedy lampiony:)

Opublikowano

Kondzio fura :kox: :kox: :kox:

Bardzo ladny stan widze i kolorek myslalem o sreberku bo latwy w zadbaniu :good: :good:

Kurcze a silnik wole za Toba nie bedzic bo Mnie w wir wciagnie i tyle..

Nie no powazny sprzet.. Spaliny bym wachal jak nic :kox:

Ladne kapcie daj i wiecej nie ma co bo jest bardzo ladna B5 :good:

Opublikowano

Na razie na miarę moich możliwości. :decayed:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 01:10_________________________________________________Pojawiło się u mnie radio CB Uniden PRO 510xl i antena President FLORIDA. :decayed:

Opublikowano

Pojawiło się u mnie radio CB Uniden PRO 510xl i antena President FLORIDA. :decayed:

Wrzuć zdjęcia jak zamontowałeś radyjko i antenę bo sam się przymierzam do montażu tylko się zastanawiam nad anteną, mam uchwyt na stałe i nie wiem gdzie będzie najlepiej. Też mam Unidena tylko że Pro520XL

Opublikowano

Zakladaj fele.. :decayed:

Opublikowano

Zakladaj fele.. :decayed:

masz już fele i się nie chwalisz :shocked:, dawaj te fele :naughty:

Opublikowano

no to kombinuj :tongue4:, bo ja już mam :gwizdanie:, teraz czekam na Ciebie :naughty: