Eldorado123 Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Cześć, niedawno dorwała mnie awaria licznika. Wskazówki od temperatury i paliwa w ogóle się nie podnoszą, ciągle wyświetla mi się ciśnienie oleju przy czym pipczy co jest niemiłosiernie wkurzające do tego podczas jazdy obrotomierz i predkosciomierz potrafia padac po czym po 5 dalej pokazują co i jak. Wybrałem się z tym do mechanika który stwierdził że trzeba wymieńić licznik ale tu pojawia się problem. Powiedział mi tylko że ma być 8d920 i żeby był VDO natomiast każdy sprzedawca domaga się pełnego modelu licznika i tutaj pytanie skąd mogę wziąć informacje jaki dokładnie model licznika posiadam bez rozkręcania go? Miał ktoś w ogóle podobny problem z licznikiem?
jacek70 Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Na tyle licznika jest naklejka z pełnym numerem licznika. Szukaj faktycznie Vdo bo podejrzewam że masz Jagera.
k232 Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Od razu wymiana licznika na VDO, Jackowi musisz polać za tą cenną informację.
Eldorado123 Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 A jest jakaś inna możliwość sprawdzenia modelu? Nie chce samemu ruszać tego licznika nie wiem jak go ściągnąć.
marcin_franz Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 jak szukasz odpowiedniego licznika to wyślij mi na PW zdjęcie swojego i coś dla Ciebie znajdę [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi