pawelmienko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 przebieg ma 280 000 w kraju jest pol roku kupiona od "pierwszego wlasciciela"(auto bylo uzytkowane przez jedna rodzine-ojciec,syn) pelna ksiazka serwisowa autentyczna bo sprawdzana felgi jak widac alu 16 nie planuje ich zmieniac sprawuje sie odpukac idealnie srednie spalanie ok 6,5l srodek wyglada jakby wyjechal z fabryki az trudno uwierzyc (nawel Rogal u ktorego bylem na diagnostyce sie dziwil) dolozylem chromowane ramki na zegary no i zamiennik podlokietnika jesli chodzi o wyposazenie to jest klimatronik elektryczne szyby i lusterka 4 poduszki centralny zamek autoalarm dolozylem jeszcze neon LED pod nogi jak sie dzwi otwiera no i jeszcze chyba cos podlubie przy naglosnieniu oczywiscie w seryjne miejsca a co do zmian jakich jeszcze chce dokonac to tak jak pisalem najpierw lampy po lifcie pozniej delikatnie przyciemnic wszystkie szybki a na koniec pewnie dopiero po wakacjach wizyta u Rogala zeby dodac mu troche wigoru
Madas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 no no no fajna fura ... daj jakiś opis do niej
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 nom fajny furacz relingi by się przydały, i ori podłokietnik od audi nie od paska co tam masz za światła? planujesz jakieś mody?
ykk Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Masz xenony..? Obnizyc, zalozyc fajna fele i bedzie milo.. Nie zakladaj relingow..
rafalekx Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Masz xenony..? Właśnie... Chyba że to aż tak białe żarówki A poza tym ładne autko, rocznikowo tak jak moja zmiany... typowe poczytaj na forum
pawelmienko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 no no no fajna fura ... daj jakiś opis do niej a co bys chcial o niej wiedziec??
ykk Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opisz: -wyposazenie -przebieg -to co planujesz zrobic -jak sie sprawuje Cokolwiek.. bo na razie strasznie pusto
pawelmienko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 co do swiatel to mam ksenony niestety nie mam lamp soczewkowych ale latem to sie zmieni, relingow nie bede zakladal bo bez podoba mi sie bardziej felgi tez mi sie podobaja [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 15:37_________________________________________________ Opisz: -wyposazenie -przebieg -to co planujesz zrobic -jak sie sprawuje Cokolwiek.. bo na razie strasznie pusto przebieg ma 280 000 w kraju jest pol roku kupiona od "pierwszego wlasciciela"(auto bylo uzytkowane przez jedna rodzine-ojciec,syn) pelna ksiazka serwisowa autentyczna bo sprawdzana felgi jak widac alu 16 nie planuje ich zmieniac sprawuje sie odpukac idealnie srednie spalanie ok 6,5l srodek wyglada jakby wyjechal z fabryki az trudno uwierzyc (nawel Rogal u ktorego bylem na diagnostyce sie dziwil) dolozylem chromowane ramki na zegary no i zamiennik podlokietnika [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 15:43_________________________________________________a co do zmian jakich jeszcze chce dokonac to tak jak pisalem najpierw lampy po lifcie pozniej delikatnie przyciemnic wszystkie szybki a na koniec pewnie dopiero po wakacjach wizyta u Rogala zeby dodac mu troche wigoru [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 15:47_________________________________________________jesli chodzi o wyposazenie to jest klimatronik elektryczne szyby i lusterka 4 poduszki centralny zamek autoalarm dolozylem jeszcze neon LED pod nogi jak sie dzwi otwiera no i jeszcze chyba cos podlubie przy naglosnieniu oczywiscie w seryjne miejsca
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 pokaż fotki jak otworzysz drzwi wieczorem. Też planuje założyc ledy. jaki masz kolor tych ledow?
pawelmienko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 pokaż fotki jak otworzysz drzwi wieczorem. Też planuje założyc ledy. jaki masz kolor tych ledow? fotki wieczorem dodam jak wymienie wszystkie zarowki w srodku na ledy a co do tych pod nogami to sa barwy bialej zimnej
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 właśnie też mnie białe interesują... i przydało by się zobaczyc jak to wygląda
pawelmienko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 jeszcze mam pytanie jak zrobic zeby dodac zdjecia na stronie forum pod jednym linkiem a n ie taj jak ja to zrobilem gdzie jest kilka linkow i to na fotosik?? moze to glupie pytanie ale jeszcze do tego nie doszedlem [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 19:56_________________________________________________ właśnie też mnie białe interesują... i przydało by się zobaczyc jak to wygląda jak sie uda to moze nawet jutroto zrobie bo bede mial chwile wolnego czasu ale to tez zalezy od tego czy w sklepie bedzie mial ledy
Yelo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/jak_wklejac_zdjecia_na_forum-t27936.0.html
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 ale to pokaż fotki jak wygląda teraz i po wymianie wszystkich na ledy :>
pawelmienko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 do Yelo: no tak ale chodzi mi o to ze jak u ciebie klikne na tytul /'ksenon + 17-stki , czyli moja a4" to przenosi mnie na stronke z forum gdzie masz opisana swoja furke i wklejone zdjecia a dopiero jak klikniesz na zdjecia to przenosi na inna srtone[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 20:04_________________________________________________ ale to pokaż fotki jak wygląda teraz i po wymianie wszystkich na ledy :> ok jak sie uda to jutro to zrobie
Yelo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Chcesz w podpis wrzucić link do tego tematu?
pawelmienko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Chcesz w podpis wrzucić link do tego tematu? tak wlasnie o to mi chodzilo i zeby zrobic tak zeby zamiast linkow do zdjec na fotosiku byly np miniatury zdjec
Yelo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Umieszczenie linku do tego tematu w podpisie: Wchodzisz w Profil --> po lewej "Dane publiczne" i masz możliwość wpisania podpisu. umieszczasz tam bez kropki: [.url=http://www.a4-klub.pl/smf/odp_all_b5_moja_niunia-t63198.0.html]Tutaj nazwa, która ma być wyświetlana[/url] Co do umieszczania miniaturek, to nie wiem jak to wygląda na fotosiku, ale na imageshacku po wrzuceniu zdjęcia masz szereg linków. Wybierasz Thumbnail for forums i wklejasz do posta.[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 20:27_________________________________________________Swoją drogą przeglądałeś mój wątek i ani słowa nie wydusiłeś, nieładnie
pawelmienko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 dzieki Yelo w koncu mi sie udalo [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 21:42_________________________________________________musze jeszcze tylko dojsc jak zrobic zeby nie bylo linku w podpisie tylko od razu hiperlacze bo chyba tak da sie zrobic
Yelo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 [.url=http://www.a4-klub.pl/smf/odp_all_b5_moja_niunia-t63198.0.html]Tutaj nazwa, która ma być wyświetlana[/url] Dokładnie tak możesz to zrobić, tylko usuń kropkę.
Rekomendowane odpowiedzi