modrzej Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Witam jestem nowy na forum i chciałem pokazać wam moje autko. Jest to wersja podstawowa 1.9TDI 90KM z 95r, ale mam to autko już od 2 lat i nie moge powiedzieć nic złego na jego temat. Super się prowadzi i dla mnie bomba. Załączam kilka fotek:
modrzej Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Opublikowano 5 Marca 2007 Ja nie chce innego auta a silniczek jest super w życiu nie zamienie na benzyne :biggrin:
wiki Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ładne ale osłonę silnika sobie załóż :twisted:
Wihajster Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Ja nie chce innego auta a silniczek jest super w życiu nie zamienie na benzyne fajny to bedzie jak mu zapodasz programik
zorp Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Gratulacje! Sliczny sedanik i widać , ze zadbany. Zobaczcie, auto 11 lat ma, a wizualnie atrakcyjniejsze niż niejedna nówka. .... a )) "tuning ślubny" mnie rozwalił!!! skonałem!
adadur Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Wygląda na zadbaną szkoda tylko że brak jej klimy ... no ale za to na oparach jeździsz
modrzej Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 Piotr1602 o jakim programiku mówisz? (pewnie o czipie) Jak tak to to myśle o tym poważnie ale nie bardzo wiem gdzie koło Łodzi moge się o coś takiego pytać i ile by to kosztowało. [ Dodano: 08-03-2007, 12:31 ] Jeżeli chodzi o brak klimy to wcale tak bardzo nie narzekam bo nie jeżdże w żadne dalekie trasy a z tego co wiem to na małych odległościach niepowinno się wogóle klimy używać. A jeżeli chodzi o spalanie to faktycznie jeżdże na oparach bo w mieście spala mi około 6L a w trasie 4,7 do 5L [ Dodano: 08-03-2007, 12:33 ] Jeżeli chodzi o tuning ślubny to wcale nie tuning tylko na serio podwoziłem pare młodą i popstrykałem kilka fotek
martin a4 Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 super maszynka pozdro i pamietaj nie zdadzaj tej marki
Boberro Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 bardzo ładna i zadbana wrzuć sobie biłae kierunki boczne w błotnik i będzie gitarka.
modrzej Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 nie zamierzam bo bardzo dobrze mi się nią jeździ
modrzej Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 a białe kierunki na bokach to już w krótce
Rekomendowane odpowiedzi