Remilo7 Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Witam, Męczy mnie ostatnio dźwięk stukania lub obijania się czegoś, dochodzący z tyłu samochodu, z lewej strony. Nie wiem czy pojawił się on niedawno, czy po prostu dopiero teraz zwrócił moją uwagę. Wyciągałem już wszystko z bagażnika, demontowałem tylną kanapę, boczki siedzeń, tapicerkę bagażnika, na tyle, na ile mi się udało, sprawdzałem lampy, półkę, podwozie, ale nigdzie nie znalazłem niczego co mogłoby za to odpowiadać. Dźwięk przypomina jakiś przedmiot luźno leżący i obijający się podczas jazdy po dziurach. Przy bujaniu autem na postoju, nic nie słychać. Amortyzatory świeżo wymieniane i jeżeli to mogłoby mieć jakieś znaczenie, to również świeżo założona instalacja LPG. Audi w sedanie. Czy ma ktoś może jakieś pomysły gdzie jeszcze szukać rozwiązania? Pozdrawiam
Hezen Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Może tuleje tylnej belki stukają?Wysłane z OP3T
Remilo7 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Opublikowano 3 Października 2017 Też sprawdzane. Wydaje mi się, że dochodzi to jednak gdzieś ze środka samochodu, chociaż pewnie może to być złudne wrażenie.
Arek8888 Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Ja też walczyłem bardzo długo z nieznanego pochodzenia stukiem z tyłu. Pewnego razu zupełnie przypadkiem okazało się, że to pływak obija się o zbiornik paliwa, tylko że to daje taki bardziej głuchy stuk.
Rekomendowane odpowiedzi