kamilkiero Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Witam specjalistów dodam na wstępie że to 1-wszy program i kabel a wiec , zakupiłem kabel do audi a4 b7 oraz program z którym mam problem! A mianowicie mam win 7 64 bit i nie mogę się połączyć z programem. Bardzo proszę o pomoc znawców tematu o jakieś nakierowanie co MIAŁBYM zrobić.
udiyane Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Byłeś przy samochodzie z tym programem czy tylko testujesz na sucho przed laptopem ?
kamilkiero Opublikowano 28 Września 2017 Autor Opublikowano 28 Września 2017 Byłem byłem i przy robieniu testu połączenia auta z laptopem błąd: INTERFACE NOT FOUND
udiyane Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 To może jeszcze to, podłącz kabel do innego gniazda USB i upewnij się , że w gnieździe OBD dobrze siedzi.
kamilkiero Opublikowano 28 Września 2017 Autor Opublikowano 28 Września 2017 kolego mam 3 USB i w każdym to samo mam. Coś ewidentnie nie gra na Lini program a Windows, nawet jak uruchamiam program odrazu mi błąd wywala
Makale Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Zbyt mało informacji. Sterowniki od kabla zainstalwoane ? Kabel w menedżerze urządzeń jest widoczny ?
kamilkiero Opublikowano 28 Września 2017 Autor Opublikowano 28 Września 2017 tak sterowniki zainstalowane kabel to: Vag 12.12 kabel widzi, test robiony na sucho czyt, na kompie pokazuje OK a przy podłączeniu do auta pokazuje dwie różne daty sterownika i błąd w połączniu a auto to audi a4 b7 1.9 tdi
kamilkiero Opublikowano 28 Września 2017 Autor Opublikowano 28 Września 2017 Teraz, kamilkiero napisał: tak sterowniki zainstalowane kabel to: Vag 12.12 kabel widzi, test robiony na sucho czyt, na kompie pokazuje OK a przy podłączeniu do auta pokazuje dwie różne daty sterownika i błąd w połączniu a auto to audi a4 b7 1.9 tdi Dodam ze mam WIN 7 64 bit
Rekomendowane odpowiedzi