VoMiT Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Cześć Chciałbym samodzielnie upiększyć fele '17-calowe ale nie wiem od czego zacząć Tutaj dodaje Wam zdjęcia, robione SE K800i Proszę o rady
domelq Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 dla mnie do nadaje się to tylko do piaskowania a póxniej pomalować piecowo
Dibo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 dla mnie do nadaje się to tylko do piaskowania a póxniej pomalować piecowo I na koniec polerka
slaweq Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Sam sie za to nie bierz bo nie wiem czy dasz rade sensownie to zrobić
domelq Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Sam sie za to nie bierz bo nie wiem czy dasz rade sensownie to zrobić Chyba ciężko mu by było samemu je wypiaskować (podobno są już na rynku specjalne pistolety i podchodzą pod zwykłe kompresory) a co więcej odpowiednio pomalować
Sqarek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Samemu to można ładne felgi tylko popsuć jak się niema doświadczenia w tej dziedzinie.
Dibo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Sam sie za to nie bierz bo nie wiem czy dasz rade sensownie to zrobić Chyba ciężko mu by było samemu je wypiaskować (podobno są już na rynku specjalne pistolety i podchodzą pod zwykłe kompresory) a co więcej odpowiednio pomalować Lepiej dać komuś do zrobienia i mieć Podobnie jest z malowaniem, żeby się za to zabierać to trzeba umieć
Dibo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 To zależy jak się dogadasz. Ja słyszałem że robili to za 500PLN.
gooralos Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 w przypadku polerki, to stanowczo odradzam piaskowanie, które uszkadza strukturę alu, chyba że się wyszkiełkuje bądź użyje sprasowanych łusek orzecha włoskiego (to nie żart ), ale do takich zabiegów to nie należy
domjenick Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 mam takie same felgi ,tylko ze na jednej byly bardzo glebokie rysy i byla malowana,wypelnilem to i pomalowalem,polozylem lakier,-efektem tych zabiegow jest wyglad lepszy od poprzedniego,ale do pelnej satysfakcji,wciaz brakuje fachowego sprzetu,bo w domowych warunkach nie da rady osiagnac tego samego,co mozna osiagnac poprzez piaskowanie,czy polerke...
domjenick Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 postaw sie w roli potencjalnego nabywcy Jerzyku...kupilbys?
domjenick Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 ...ale tylko w celu ''do zrobienia''
gooralos Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 ...ale tylko w celu ''do zrobienia'' exactly
Dibo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 ...ale tylko w celu ''do zrobienia'' Ale tylko 19"
Sqarek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Bo jak założysz 19" i przejedziesz po naszych drogach to znowu będą "do zrobienia"
domjenick Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Bo jak założysz 19" i przejedziesz po naszych drogach to znowu będą "do zrobienia" ...jak bedziesz omijac dziury i nie wjezdzal pod minimalnym katem na krawezniki-to pojezdzisz troche bez reperacji
Rekomendowane odpowiedzi