Andrewww Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Witam ostatnio zaświecił mi się check sprawdzam na vagu błąd da się jeszcze skasować dodam ,że miałem już taki problem 5 miesięcy taki sam błąd pomogła wtedy wymiana sondy na nową Boscha ( jak padłą to jakoś szybko ) - sprawdziłem czy jest przejście miedzy sondą a komputerem ( jest bardzo dobre ) - myślałem że jest zabity katalizator wyrzuciłem go i wsadziłem DP Sonda jak się jeszcze nie rozgrzeje to koryguje Jak będzie działać vaglog to wrzucę logi Podejrzewam że, jest komputer sprawdziłem go ,czy nie ma zimnych lutów i innych mechanicznych uszkodzeń nic takiego nie znalazłem Logi Statyczne Jak jest jeszcze zimny to jeszcze sonda coś koryguje , ale tylko jak przykazuje to do 2,5 tys to zaraz się wyłącza i od razu sypię błędami Szczelność sprawdzona próby były robione na PB na LPG tak samo Nie wiem już gdzie szukać przyczyny obstawiam uszkodzony ECU Edytowane 7 Października 2017 przez Andrewww
Andrewww Opublikowano 27 Października 2017 Autor Opublikowano 27 Października 2017 Padła sonda, była wadliwa dostałem nową jak na razie wszystko chodzi Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi